Binada altyapi yok

Daha fazla  
Binamızda altyapı yok gozukuyor ama çevremizdeki tüm binalarda internet var. Binaca toplu dilekçe verdik, arayıp başvuruda bulunduk ama ne gelen var ne giden. Başka bir yolu var mı bu işin, biliyor musunuz?

Pahalı hizmetler var ancak işinizi görmeyeceğini zannediyorum, o yüzden Türk Telekom'un vicdanına kalmış durumdasınız maalesef, başka bir çözüm olarak yan binada internet kullanmayan bir daire ile anlaşabilirsen (ki internet kullanmayan daire olacağını tahmin etmiyorum) öyle hallolur yoksa dediğim gibi operatörlerin vicdanına kalmış durumdasınız ama yakın zamanda bağlarlar diye tahmin ediyorum.

Binamızda altyapı yok gozukuyor ama çevremizdeki tüm binalarda internet var. Binaca toplu dilekçe verdik, arayıp başvuruda bulunduk ama ne gelen var ne giden. Başka bir yolu var mı bu işin, biliyor musunuz?
Dilekçe verdiyseniz şuanlık yapmanız gereken birşey yok. Süreci hızlandırmak isterseniz BTK, Açık Kapı, Twitter’dan @TTDestek yazabilirsiniz. Altyapının gelmesi 180 iş günü sürebilir.

Inşallah

Hocam aynı şey 2 sene önce başımdan geçti, normalde internetim vardı fakat sonradan yapılanma nedeniyle evler yenilendi, tekrar internet bağlatamadım. Dilekçeler imzalar müdürlükler herşeyi yaptık nafile. En sonunda bir tanıdık aracılığıyla oturduğumuz binaya kablo çekildi port falan bağlandı internetten yararlandık, 2 sene geçti hala altyapı gelmedi demem o ki eğer bir şekilde muhattap bulamassan senelerce beklersin diğer alternatifte superonlinenin superbox gibi olayları var, altyapı olmasa dahi internet hizmeti sağlanıyor ,ben bağlatmadan önce bunu kullanıyordum bir araştırın.

Hocam 2 yıldır uğraşıyorum günü güne satıyorlar çok da canınızı sıkmayın hayırlısı buymuş deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…