D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.911 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #11 Marco van Basten dedi: Hocam son olarak bir sorum var bu obk kablolar 1000MBPS destekliyor mu yani FTTH altyapı için mi kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam OBK'lar FTTH altyapılarda kullanılır ve 1000 Mbps destekler.
Marco van Basten dedi: Hocam son olarak bir sorum var bu obk kablolar 1000MBPS destekliyor mu yani FTTH altyapı için mi kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam OBK'lar FTTH altyapılarda kullanılır ve 1000 Mbps destekler.
Marco van Basten Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 445 Çözümler 1 Yer Sicilian Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sicilian Mafia 21 Şubat 2023 #12 Tesla Bobini dedi: Sırasıyla E-Devlet aracılığı ile bu üç yere başvurunuz; Açık Kapı Başvurusu ve Başvuru Takibi Bu hizmeti kullanarak Açık Kapı başvurusu yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi tuketicisikayet.btk.gov.tr CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. www.cimer.gov.tr Bunlardan bir haber gelmez ise en son buraya başvurun; Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) Şikayet Başvuru Sayfası e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Allah sizden razı olsun dün beni aradılar şikayette bulunmuşsunuz diye konuştuk 1 hafta içinde binanın tamamlanacağını söylediler.
Tesla Bobini dedi: Sırasıyla E-Devlet aracılığı ile bu üç yere başvurunuz; Açık Kapı Başvurusu ve Başvuru Takibi Bu hizmeti kullanarak Açık Kapı başvurusu yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi tuketicisikayet.btk.gov.tr CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. www.cimer.gov.tr Bunlardan bir haber gelmez ise en son buraya başvurun; Kamu Denetçiliği Kurumu (Ombudsmanlık) Şikayet Başvuru Sayfası e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Hocam Allah sizden razı olsun dün beni aradılar şikayette bulunmuşsunuz diye konuştuk 1 hafta içinde binanın tamamlanacağını söylediler.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 21 Şubat 2023 #13 Marco van Basten dedi: Hocam Allah sizden razı olsun dün beni aradılar şikayette bulunmuşsunuz diye konuştuk 1 hafta içinde binanın tamamlanacağını söylediler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam işiniz görüldüyse ne mutlu bana.
Marco van Basten dedi: Hocam Allah sizden razı olsun dün beni aradılar şikayette bulunmuşsunuz diye konuştuk 1 hafta içinde binanın tamamlanacağını söylediler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam işiniz görüldüyse ne mutlu bana.