Thential Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 3 11 Ekim 2020 #1 Binada boş port olup olmadığını nasıl anlarım? Boş port yoksa ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.793 Çözümler 14 11 Ekim 2020 #2 Yani müşteri hizmetlerini arayıp kontrol etmelerini sağlaman gerek. Mesela biz kapattırsak bekleyecektik ama TürkNet'te direk geçirme olduğu için uğraşmadık aradık bayağı onlarda yardımcı oldu falan.
Yani müşteri hizmetlerini arayıp kontrol etmelerini sağlaman gerek. Mesela biz kapattırsak bekleyecektik ama TürkNet'te direk geçirme olduğu için uğraşmadık aradık bayağı onlarda yardımcı oldu falan.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.038 Çözümler 11 Yer Aydın 11 Ekim 2020 #3 Turknet'in hız sorgulama sayfasında adresini girdiğinizde portunuz yoksa belirtliyor diye biliyorum. Yani en azından bende belirtmişti.
Turknet'in hız sorgulama sayfasında adresini girdiğinizde portunuz yoksa belirtliyor diye biliyorum. Yani en azından bende belirtmişti.
BURKOZA Megapat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 646 Çözümler 5 Yer Şarköy, Tekirdağ, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #4 Thential dedi: Binada boş port olup olmadığını nasıl anlarım? Boş port yoksa ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Buradan sorgulayabilirsiniz. Fakat en kesin bilgi için, TT vb. ISS'lerin müşteri hizmetleri ile görüşmenizi öneririm.
Thential dedi: Binada boş port olup olmadığını nasıl anlarım? Boş port yoksa ne yapmalıyım cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Buradan sorgulayabilirsiniz. Fakat en kesin bilgi için, TT vb. ISS'lerin müşteri hizmetleri ile görüşmenizi öneririm.
Thential Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 3 11 Ekim 2020 #5 Portum varmış yardımlarınız için teşekkürler .