umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 21 Şubat 2023 #31 Çatlak yok o katta çıkıntı var.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 21 Şubat 2023 #32 Mayt dedi: Hocam bina hasarsız çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse yaşıyorsunuz? Son depremlerde sorun çıkmamıştır inşallah.
Mayt dedi: Hocam bina hasarsız çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam neredeyse yaşıyorsunuz? Son depremlerde sorun çıkmamıştır inşallah.
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 21 Şubat 2023 #33 Mayt dedi: Hocam bina hasarsız çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam sevindim.
Mayt dedi: Hocam bina hasarsız çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam sevindim.
Mayt Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 836 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6 Cep Telefonu: LG G7 ThinQ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 24 Şubat 2023 #34 mavıuszed dedi: Hocam neredeyse yaşıyorsunuz? Son depremlerde sorun çıkmamıştır inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam elbistan da yaşıyorum 6.4 ve 5.8'den sonra iller bankasından bir ekip geldi ve onlarda sağlam yani hasarsız raporu verdiler adamlar giderken elbistandaki tekden binalardan demisler.
mavıuszed dedi: Hocam neredeyse yaşıyorsunuz? Son depremlerde sorun çıkmamıştır inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam elbistan da yaşıyorum 6.4 ve 5.8'den sonra iller bankasından bir ekip geldi ve onlarda sağlam yani hasarsız raporu verdiler adamlar giderken elbistandaki tekden binalardan demisler.