Binadaki kötü internet kabloları için ne yapılabilir?

680314

Centipat
Arkadaşlar oturduğum binada tüm kablolar birbirine girmiş, ucu açıkta, kopuk, karman çorman internet kabloları var. Örneğin biri internet taktırırken orayla uğraştıklarında benim internetim de gidiyor ve oturduğum bölgede fiber de yok. TurkNet kullanıyorum, fiber için ne yapmam gerek? Ayrıca internet kablolarını nasıl düzelttirebilirim, ne kadar tutar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oturduğum binada tüm kablolar birbirine girmiş, ucu açıkta, kopuk, karman çorman internet kabloları var. Örneğin biri internet taktırırken orayla uğraştıklarında benim internetim de gidiyor ve oturduğum bölgede fiber de yok. TurkNet kullanıyorum, fiber için ne yapmam gerek? Ayrıca internet kablolarını nasıl düzelttirebilirim, ne kadar tutar?

Kendi kablonu sök eğer binanda doğalgaz varsa doğalgaz borularından kendi evine götür, böylelikle biri kablo ile uğraştığı zaman senin internetin kesilmez.

Apartman olarak parasını verip elektrikçi çağırın; TTNET umursamıyor. Kaç kere yazdım, gelip düzeltmediler. En sonunda SOL fiber geldi de 150 yıllık teknolojiyle internete bağlanmaktan kurtuldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı