Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2017 #1 Başbakan Yıldırım'ın yazım kuralları ile imtihanı - İndigo Dergisi Düşünceleriniz neler bu video ile ilgili? Şahsen izlerken ben utandım
Başbakan Yıldırım'ın yazım kuralları ile imtihanı - İndigo Dergisi Düşünceleriniz neler bu video ile ilgili? Şahsen izlerken ben utandım
AtakanD. Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 855 Makaleler 3 Yer Antalya 9 Haziran 2017 #2 'Ğ' harfinin anlaşılmayacak bir olayı mı varmış.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.454 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2017 #3 Hemen ceza yemesi lazım. Sonuçta yazım hatası yapmış. .
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 9 Haziran 2017 #4 Abartılacak bir durum yok bence. (Burada ciddiyim, abartılacak bir şey yok.) Hem bak, adamı dinlemeyip bulutların içine bir şeyler atmadık diye şimşekler çakıyor. Hayırdır inşallah
Abartılacak bir durum yok bence. (Burada ciddiyim, abartılacak bir şey yok.) Hem bak, adamı dinlemeyip bulutların içine bir şeyler atmadık diye şimşekler çakıyor. Hayırdır inşallah
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 9 Haziran 2017 #5 İlk fiyaskosu değil. Hafızam beni yanıltmıyorsa daha önce de böyle bir vaka olmuştu. Abartılacak bir durum yok tabii ki, ülkenin başbakanı yazım hatası yapıyor, ama abartılıyor.
İlk fiyaskosu değil. Hafızam beni yanıltmıyorsa daha önce de böyle bir vaka olmuştu. Abartılacak bir durum yok tabii ki, ülkenin başbakanı yazım hatası yapıyor, ama abartılıyor.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 9 Haziran 2017 #6 recepcan35 dedi: Hemen ceza yemesi lazım. Sonuçta yazım hatası yapmış. . Genişletmek için tıkla... Ey yönetim "Ö" yazmasini sizden ögrenecek degiliz diye bir serzenis gelirse hic sasma.
recepcan35 dedi: Hemen ceza yemesi lazım. Sonuçta yazım hatası yapmış. . Genişletmek için tıkla... Ey yönetim "Ö" yazmasini sizden ögrenecek degiliz diye bir serzenis gelirse hic sasma.