Binali Yıldırım Ve Türkçe

Adam İTÜ'de güzel bir bölüm bitirmiş. Yüksek lisans yapıp araştırma görevlisi, asistan olarak da çalışmış.

Akademik hayatı çoğu dalga geçen kişiden daha parlak bakacak olursak.

Bunu bilerek yaptığını sanıyorum ben. Halkımız abartmayı ve takılmayı çok sever böyle olaylara, orası ayrı

Bilerek yapmıyorsa durum vahim.

Bir kere yüksek bir insan bir yerde bir hata benzeri bir şey yapsın, olan oldu artık... 3 Ay capsler, memeler, montajlar, şarkılar kısacası ne kadar saçmalık varsa yaparlar

Mizah amaçlı yaptığımı belirtmiştim fakat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izlediğimiz zaman İTÜ'den her mezun olanın harika bir bilgiye sahip olmadığı gözüküyor.

Bir kere yüksek bir insan bir yerde bir hata benzeri bir şey yapsın, olan oldu artık... 3 Ay capsler, memeler, montajlar, şarkılar kısacası ne kadar saçmalık varsa yaparlar
Evet, bazen dönüp kendine bakmak gerek ayna karşısında Yeri geliyor ben bile şu matematik işlemi nasıl yapılıyordu diyorum.

Bunu bilerek yaptığını sanıyorum ben. Halkımız abartmayı ve takılmayı çok sever böyle olaylara, orası ayrı

Bilerek yapmıyorsa durum vahim.

Adam çoğu siyasetçiye göre sempatik, PUBG oynamış biri. Milleti güldürmek için neden yapmasın diyorum ben de?

Adam çoğu siyasetçiye göre sempatik, PUBG oynamış biri. Milleti güldürmek için neden yapmasın diyorum ben de?
Hocam adam komik olabilir fakat burada yapılan şey mizah amaçlı vs. değil. Adam bilmediği için yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…