Binama fiber internet geldi

Turknet Türk Telekom altyapısında maksimum 100 Mbps internet verebiliyor. Yani 1000 Mbps interneti Turknet'in kendi altyapısı olan "Gigafiber" olmadığı sürece Turknetten alamazsınız. Mecbur Türk Telekom Fiber kullanacaksınız.

Bu arada,
Anasayfa | internet altyapı sorgulama
Buradan internet altyapı türünü sorgular mısın

Orayı lütfen yazın, yanlışlıkla taşınmayalım. 2023 yılında 4Mbit kabul edilemez.
Tuzla şifa mahallesi, İstanbul. Kocaeli ile İstanbul'un girişi. Sözde İstanbul. Buranın interneti Nijerya veya Botsvana ile yarışıyor. Yıl 2023 ve evet TT değerli hissetiriyor hala. (40 yıl önce çektiği bilmem ne sicim kablolarıyla.)

Tuzla şifa mahallesi, İstanbul. Kocaeli ile İstanbul'un girişi. Sözde İstanbul. Buranın interneti Nijerya veya Botsvana ile yarışıyor.

Ve yarışı kaybediyor gibi, fiyat hız ile orantılı olmalı. Firmalar bu şekilde altyapıya daha fazla önem verir.

Bu arada,
Anasayfa | internet altyapı sorgulama
Buradan internet altyapı türünü sorgular mısın

Böyle diyor ama tüm hepsi var binada anlamadım gitti

Zamanında ben türktelekom ana binasına gitmiştim orada alt yapı ekibiyle konuştuk öyle yapmayı dene

Ve yarışı kaybediyor gibi, fiyat hız ile orantılı olmalı. Firmalar bu şekilde altyapıya daha fazla önem verir.
Sırf benim oturduğum sokağa Turknet YAPA altyapısı getirmişti. Oradan 24 alınıyordu. TT biz buraya GPON çekeceğiz diyip güya yapacağı altyapıyla Turknet'in altyapısını kaldırdı. TT elemanı çağırdım evime, dedim bu ne hal yıl 2023 oldu ne ses var sizden ne de seda diye. Adam bana biz çekiyoruz yahu edip seneye görürsün diyip yel oldu gitti. Ne olacağını söyleyeyim, dere kısmına ve askeriyeye çekip yine yel olup gidecekler.

Eki Görüntüle 1942261
Böyle diyor ama tüm hepsi var binada anlamadım gitti

Zamanında ben türktelekom ana binasına gitmiştim orada alt yapı ekibiyle konuştuk öyle yapmayı dene
Burası Şifa. Öyle Esenyurt, Kağıthane değil buralar. Değil para bir tarafını açsan da çekmezler o kabloyu benim evime.

İsminde Türk yazan markaları pek sevmiyorum.

İsminde Türk yazan markaları pek sevmiyorum.
Sorma, sırf o "TT değerli hissettirir." sloganından dolayı bile TT CEO'sunu bile suikast etmek istiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…