Teknik olarak imkansız, 35 alıyorsan zaten VDSL kullanıyorsunuz demektir. VDSL’de ise saha dolabına yakınsanız 100 Mbite kadar hız alabilirsiniz. Siz alamasanızda 100 alanlar mutlaka vardır
Teknik olarak imkansız, 35 alıyorsan zaten VDSL kullanıyorsunuz demektir. VDSL’de ise saha dolabına yakınsanız 100 Mbite kadar hız alabilirsiniz. Siz alamasanızda 100 alanlar mutlaka vardır
Hayırlı olsun Türkiye'deki en kaliteli altyapıya sahipsiniz. Netspeed fiber tavsiye ederim tam olarak oturunca. Ben de Telekom fiber istiyorum fakat Adana bölgesi Superonline'ın tekeli altında. Kurtulamıyoruz sadece Superonline fiber var her yerde. Ölü yatırım diye girmiyorlar.
@TTDestek Twitter/X. ile iletişime geçin, LinkedIn üzerinden TT yetkililerine durumu belirtin. Henüz diğer ISSlerin VAE altyapı sorgusu ekranına düşmemiş olabilir hizmet durumu.
Size yardımcı olunacaktır.
Netman/Netbone/Comnet/Tbtnet 500/1000 Mbit'e kadar paketleri bulunuyor FTTH altyapısı için TT haricinde. Netspeed de 200 Mbit'e kadar paketler sunuyor FTTH altyapıda. Kabin doğrudur Fiberoptik FTTH OFDK iç ortam kabinidir. Duruma göre siyah/gri renkte olabilir.
Pazartesi günü ekip gelip binama bunu koydular dışarıdan turuncu kabloyla geliyor binaya sarı kablolarla dağıttılar şimdi ben bununla kaç Mbit internet alabilirim? Bir de diğer sorum şu en uygun hangi firmayla alabilirim bunu?
Pazartesi günü ekip gelip binama bunu koydular dışarıdan turuncu kabloyla geliyor binaya sarı kablolarla dağıttılar şimdi ben bununla kaç Mbit internet alabilirim? Bir de diğer sorum şu en uygun hangi firmayla alabilirim bunu?
Şimdi fark ettim. Google de kendi konumumun yarına fiber internet Technopat yazınca bu konu gözüküyordu. Konunun bir yerinde tuzla şifa mahallesi geçiyor demek ki o yüzden yönlendirdi beni.