Binama fiber kutusu ne kadar sürede konulur?

IchbinAslan

Decapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA : İNTEL İ3 12100F / ASUS PRİME H610M-K / GOODRAM 2X8 GB RAM 3200MHZ / MLD M300 500GB M.2 SSD / ASUS DUAL RX6600 / RAMPAGE ZUKO

Sabah binama gelen bu kabloların en ucuna turuncu fiber kablosuyla bu kutudan yapıldı taşeron bir firma tarafından. Binama kutu TT tarafından ne zaman koyulur ve aktifleşir acaba?

Sokağa bu kutu yerleştirildi, siyah kutunun içine giren siyah kablo benim evimden gelen kablo bu, kablonun bu kutuya yerleştirilmesi benim için farklılık oluşturuyor mu acaba?

Bölgedeki çalışma takvimine bağlı olarak birkaç hafta içerisinde binanıza bir dağıtım kutusu yerleştirilir ama ne kadar süreceği bilinmez. Eğer apartmanda oturmuyorsanız ilk fotoğraftaki siyah kablo doğrudan dairenize alınır muhtemelen.
Bu arada ikinci fotoğraftaki kutuya daha PLC (optik bölücü) yerleştirilmemiş. Önce orayı hallederler sonra da evlere bakarlar.

Hocam o mavi port giriş gibi kısımdan bahsediyorsan, oraya tüm parçalar takıldı kutu montajlandı dışarıya sadece bina içi kutu kaldı. 2 günde hem kablo çekildi hem de bu kutu kondu.

Hocam o mavi port giriş gibi kısımdan bahsediyorsan, oraya tüm parçalar takıldı kutu montajlandı dışarıya sadece bina içi kutu kaldı. 2 günde hem kablo çekildi hem de bu kutu kondu.
Kutunun içerisinde şu linkteki gibi bir parça var mı hocam?
Varsa dediğiniz gibi o kutunun işi tamamdır. Ben attığınız fotoğrafa göre yorum yaptım. Fotoğraftaki şu haliyle eksik de ondan. Yoksa siz fotoğraf çektikten sonra kutunun içini halletmiş olabilirler tabii orasını bilemem.

Evet evet hocam o parçadan var sonradan koymuşlar az önce açıp baktım bende kabloları birbirine bağlarken çekmiştim çünkü. Sanırsam sadece içerdeki kutu kaldı adamlar gitmeden önce bizden hemen sonra ekip gelir dedi ama ekip gelmedi ya

Tamamdır o zaman dediğiniz gibi o kutunun işi bitmiş. Ancak sizin binanıza gelmeleri biraz zaman alacak gibi duruyor. Şu durumda sabırla beklemek lazım artık.
Bu arada apartmanda mı oturuyorsunuz yoksa müstakil evde mi?

Apartman hocam aile apartmanında oturuyorum. Şu ana kadar olan prosedür çok hızlıydı kutuyuda hızlıca takılsa iyi olurdu.

Apartman hocam aile apartmanında oturuyorum. Şu ana kadar olan prosedür çok hızlıydı kutuyuda hızlıca takılsa iyi olurdu.
Anladım hocam. Geç olsun güç olmasın demişler. Bize kablo çekildikten 51 gün sonra kutu takılmıştı. Çok daha uzun süre (aylarca) bekleyen arkadaşlarımız da var. Sadece biraz sabır gerek.

Anladım hocam. Geç olsun güç olmasın demişler. Bize kablo çekildikten 51 gün sonra kutu takılmıştı. Çok daha uzun süre (aylarca) bekleyen arkadaşlarımız da var. Sadece biraz sabır gerek.

Prosedürü hızlandırmak için yapabileceğim başka bir şey de yok sanırsam hocam zamlar gelmeden fibere geçsem iyiydi ya.

Prosedürü hızlandırmak için yapabileceğim başka bir şey de yok sanırsam hocam zamlar gelmeden fibere geçsem iyiydi ya.
Aynen hocam çalışma takvimine pek müdahale edemiyoruz biz. Yani isterseniz müdürlüğe gidip planlama ekibiyle bir görüşün diyeceğim ama bunun süreç açısından pek bir etkisi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…