Binance 0.003 BTC gerçek mi?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Binance'de birkaç yıl önce açtığım hesabı kontrol edeyim dedim. Referans kısmında 0.002 BTC biriktirmişim görev falan yapmıştım. Bu 0.003 yani %100 olunca parayı çekebiliyor muyum? Gerçek mi bu? Yaklaşık 6.500 TL para yapıyor.

Dosya Ekleri

• Binance SS .png
    Binance SS .png
    334,8 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna referans gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam arkadaşını davet ediyorsun ve 100$ işlem yapıyor, sana ilerleme sağlıyor. 4-5 kişi lazım sanırsam.

Hayır şu an 1 kişi bile davet etsem %100 olacak ayni diyorum ki ekranda 186 dolar yazıyor ya onu bana gerçekten verecek mi?

1 kişi davet edince %100 olduğunu nereden çıkardınız?
Ya hocam iyi misiniz %94 olmuş attığım fotoğrafı gördünüz değil mi? Altında görevler var 1 kişi davet ettiğim zaman %100 olacak ben zaten bi kaç kişi davet etmiştim eskiden. 1 kişi etmiş değilim yani.

Ya hocam iyi misiniz %94 olmuş attığım fotoğrafı gördünüz değil mi? Altında görevler var 1 kişi davet ettiğim zaman %100 olacak ben zaten bi kaç kişi davet etmiştim eskiden. 1 kişi etmiş değilim yani.
%94'ü binance veriyor size.
Bu etkinlik sayfasıdır, 18 nisan - 7 temmuz arası geçerli.
https://www.binance.com/en/square/post/6975607855681 Biraz kullanıcı yorumlarını okursanız %98 %99'da takılan kişileri görebilirsiniz. 1 kişiyle olacak bir durum değil, eğer ki %100 yaparsanız belirtilen ödülü alırsınız.

%94'ü Binance veriyor size.
Bu etkinlik sayfasıdır, 18 Nisan - 7 Temmuz arası geçerli.
https://www.binance.com/en/square/post/6975607855681 Biraz kullanıcı yorumlarını okursanız %98 %99'da takılan kişileri görebilirsiniz. 1 kişiyle olacak bir durum değil, eğer ki %100 yaparsanız belirtilen ödülü alırsınız.

Tamam hocam özür dilerim üstte biraz sert çıkıştım bilmiyordum sistemi uzun süre sonra girdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı