Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Binance de aynı kimlik üzerinden 2 Binance hesabı açılır mı?
Overhead61 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #3 Nasus31 dedi: Binance de aynı kimlik üzerinden 2 Binance hesabı açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılsa bile açmamanız daha sağlıklı ve güvenlikli olacaktır.
Nasus31 dedi: Binance de aynı kimlik üzerinden 2 Binance hesabı açılır mı? Genişletmek için tıkla... Açılsa bile açmamanız daha sağlıklı ve güvenlikli olacaktır.
Nasus31 Decapat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Overhead61 dedi: Açılsa bile açmamanız daha sağlıklı ve güvenlikli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kanka benim yaşım yetmiyor babamın kimliğinden açsam olur mu? Babamın var hesabı.
Overhead61 dedi: Açılsa bile açmamanız daha sağlıklı ve güvenlikli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Kanka benim yaşım yetmiyor babamın kimliğinden açsam olur mu? Babamın var hesabı.
pear01 Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 25 Ağustos 2022 #5 Nasus31 dedi: Kanka benim yaşım yetmiyor babamın kimliğinden açsam olur mu? Babamın var hesabı. Genişletmek için tıkla... Hocam aman deyim öyle yapmayın. Benim de başıma geldi sonra hesaplar karışıyor. Bunun yüzünden 2500TL çöp oldu.
Nasus31 dedi: Kanka benim yaşım yetmiyor babamın kimliğinden açsam olur mu? Babamın var hesabı. Genişletmek için tıkla... Hocam aman deyim öyle yapmayın. Benim de başıma geldi sonra hesaplar karışıyor. Bunun yüzünden 2500TL çöp oldu.
Overhead61 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #6 Nasus31 dedi: Kanka benim yaşım yetmiyor babamın kimliğinden açsam olur mu? Babamın var hesabı. Genişletmek için tıkla... Paranızı babanızın hesabına yatırıp coin satın alımı gerçekleştirebilirsiniz. Babanızın paranızı alıcağınızı sanmıyorum
Nasus31 dedi: Kanka benim yaşım yetmiyor babamın kimliğinden açsam olur mu? Babamın var hesabı. Genişletmek için tıkla... Paranızı babanızın hesabına yatırıp coin satın alımı gerçekleştirebilirsiniz. Babanızın paranızı alıcağınızı sanmıyorum