Lightofgod_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Hocam merhaba, hesabı silmek istiyorum ama web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Hocam merhaba, hesabı silmek istiyorum ama web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim?
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 Lightofgod_1 dedi: Hocam merhaba, hesabı silmek istiyorum ama web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Binance .com > cüzdan > web3 ya da defi vallet >sağ üst üç nokta orada sil gibi bir şey olması lazımdı ama yanlış hatırlamıyorsam web3ü ayırırsın ama tamamen silemezsin çünkü şifreli gibi bir durumu var.
Lightofgod_1 dedi: Hocam merhaba, hesabı silmek istiyorum ama web3 cüzdanımı silemedigimden Binance hesabımı da silemiyorum. Web3 cüzdanımı nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Binance .com > cüzdan > web3 ya da defi vallet >sağ üst üç nokta orada sil gibi bir şey olması lazımdı ama yanlış hatırlamıyorsam web3ü ayırırsın ama tamamen silemezsin çünkü şifreli gibi bir durumu var.