4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 13 Aralık 2023 #1 İyi günler, Binance dışında komisyon ücreti düşük ve güvenilir olan kripto borsası arıyorum. Ufak tefek 2024 ve 2025 için alım yapacağım. Teşekkürler.
İyi günler, Binance dışında komisyon ücreti düşük ve güvenilir olan kripto borsası arıyorum. Ufak tefek 2024 ve 2025 için alım yapacağım. Teşekkürler.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 14 Aralık 2023 #2 Bitget'e göz atabilirsiniz. Kendi Turkiye borsasını da kullanıma açık hale getirdi. Güncel olarak kullanıyorum. Komisyonların düşük olması gayet hoş.
Bitget'e göz atabilirsiniz. Kendi Turkiye borsasını da kullanıma açık hale getirdi. Güncel olarak kullanıyorum. Komisyonların düşük olması gayet hoş.
4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 15 Aralık 2023 #3 Lony111 dedi: Bitget'e göz atabilirsiniz. Kendi Turkiye borsasını da kullanıma açık hale getirdi. Güncel olarak kullanıyorum. Komisyonların düşük olması gayet hoş. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Lony111 dedi: Bitget'e göz atabilirsiniz. Kendi Turkiye borsasını da kullanıma açık hale getirdi. Güncel olarak kullanıyorum. Komisyonların düşük olması gayet hoş. Genişletmek için tıkla... Para yatmıyor. Usd olarak. Satın almaya sevk ediyor. Onu zaten her platformda yapıyoruz. Son düzenleme: 15 Aralık 2023
Lony111 dedi: Bitget'e göz atabilirsiniz. Kendi Turkiye borsasını da kullanıma açık hale getirdi. Güncel olarak kullanıyorum. Komisyonların düşük olması gayet hoş. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Lony111 dedi: Bitget'e göz atabilirsiniz. Kendi Turkiye borsasını da kullanıma açık hale getirdi. Güncel olarak kullanıyorum. Komisyonların düşük olması gayet hoş. Genişletmek için tıkla... Para yatmıyor. Usd olarak. Satın almaya sevk ediyor. Onu zaten her platformda yapıyoruz.
deathhand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 15 Aralık 2023 #4 417496 dedi: İyi günler, Binance dışında komisyon ücreti düşük ve güvenilir olan kripto borsası arıyorum. Ufak tefek 2024 ve 2025 için alım yapacağım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gate.io tavsiye ederim.
417496 dedi: İyi günler, Binance dışında komisyon ücreti düşük ve güvenilir olan kripto borsası arıyorum. Ufak tefek 2024 ve 2025 için alım yapacağım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gate.io tavsiye ederim.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 15 Aralık 2023 #5 417496 dedi: teşekkürler Para yatmıyor. Usd olarak. Satın almaya sevk ediyor. Onu zaten her platformda yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani para atma çekme en basit mevzular. Paranın güvende olduğu bir borsa en azından. Ponzi bir platform değil. BYbit Mexc ve diğerleri gibi.
417496 dedi: teşekkürler Para yatmıyor. Usd olarak. Satın almaya sevk ediyor. Onu zaten her platformda yapıyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani para atma çekme en basit mevzular. Paranın güvende olduğu bir borsa en azından. Ponzi bir platform değil. BYbit Mexc ve diğerleri gibi.
4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 15 Aralık 2023 #6 Lony111 dedi: Yani para atma çekme en basit mevzular. Paranın güvende olduğu bir borsa en azından. Ponzi bir platform değil. BYbit Mexc ve diğerleri gibi. Genişletmek için tıkla... Bana dolar yatıracağım borsa lazım. Ama güvenilir gibi duruyordu. Hesap açtım biraz kurcaladım sonra hesabı sildim. deathhand dedi: Gate.io tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dolar yatırma var mı?
Lony111 dedi: Yani para atma çekme en basit mevzular. Paranın güvende olduğu bir borsa en azından. Ponzi bir platform değil. BYbit Mexc ve diğerleri gibi. Genişletmek için tıkla... Bana dolar yatıracağım borsa lazım. Ama güvenilir gibi duruyordu. Hesap açtım biraz kurcaladım sonra hesabı sildim. deathhand dedi: Gate.io tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Dolar yatırma var mı?
deathhand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 18 Aralık 2023 #8 417496 dedi: Bana dolar yatıracağım borsa lazım. Ama güvenilir gibi duruyordu. Hesap açtım biraz kurcaladım sonra hesabı sildim. Dolar yatırma var mı? Genişletmek için tıkla... USDT var.
417496 dedi: Bana dolar yatıracağım borsa lazım. Ama güvenilir gibi duruyordu. Hesap açtım biraz kurcaladım sonra hesabı sildim. Dolar yatırma var mı? Genişletmek için tıkla... USDT var.
4 417496 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 702 18 Aralık 2023 #9 deathhand dedi: USDT var. Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartımdaki döviz mevduat hesabından dolar olarak gönderim yapacağım. Tl yollayıp kripto borsasından tekrar dolar alma mevcut ama zararlı.
deathhand dedi: USDT var. Genişletmek için tıkla... Hocam banka kartımdaki döviz mevduat hesabından dolar olarak gönderim yapacağım. Tl yollayıp kripto borsasından tekrar dolar alma mevcut ama zararlı.
deathhand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 20 Aralık 2023 #10 417496 dedi: Hocam banka kartımdaki döviz mevduat hesabından dolar olarak gönderim yapacağım. TL yollayıp kripto borsasından tekrar dolar alma mevcut ama zararlı. Genişletmek için tıkla... Dolar olarak gönderim yok. TL gönderip, tether çevirmeniz gerekir.
417496 dedi: Hocam banka kartımdaki döviz mevduat hesabından dolar olarak gönderim yapacağım. TL yollayıp kripto borsasından tekrar dolar alma mevcut ama zararlı. Genişletmek için tıkla... Dolar olarak gönderim yok. TL gönderip, tether çevirmeniz gerekir.