Merhaba Binance da vadeli işlem açacağım ancak Binance TR 2.kimlik doğrulamasını kabul etmiyor Binance TR ve Binance dışında kripto para borsası önerebilir misiniz?
Merhaba Binance da vadeli işlem açacağım ancak Binance TR 2.kimlik doğrulamasını kabul etmiyor Binance TR ve Binance dışında kripto para borsası önerebilir misiniz?
Vadeli işlem açmanı kesinlikle önermem, işlem başına aldığın risk max %2 olmalı. Vadeli girip büyük ihtimal işlem başına hesabının %10unu riske atacaksın para kazanmayı bırak muhtemelen sermayeni eriteceksin. Bak beni dinle, senin geçtiğin yollardan ben de geçtim, o yüzden şuan yapabileceğin en iyi şey btc ile korele hareket eden, yani btc 1 yükseldiğinde 3 yükselen coinleri bulup yatırım yapman. Emin ol bu önümüzdeki boğada al satla "kazanabileceğinden" 10 kat fazlasını kazanırsın. Tabi hala vadeli yapmak istiyorsan Binance müşteri hizmetlerine yaz halledersin. Binance dışında OKX, Gate.io, Bitget güzel.
Kimlik doğrulamasını Binance TR müşteri hizmetleri hallediyor, müşteri hizmetlerine bağlanın, iki dakikalık bir çözümü var, senelerdir bir düzeltememişler kimlik doğrulama işini