Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Merhaba, Binance globalden launchpoola katılacağım ve katılmam için kimlik fotoğrafı vermem lazım bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Merhaba, Binance globalden launchpoola katılacağım ve katılmam için kimlik fotoğrafı vermem lazım bir sorun olur mu?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 10 Şubat 2024 #2 Binance'a vermesen de kimliğin zaten 3 kuruşa internette dolaşıyordur yüzde yüz. Çok da şey etme yani.
Binance'a vermesen de kimliğin zaten 3 kuruşa internette dolaşıyordur yüzde yüz. Çok da şey etme yani.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 delikarga dedi: Binance'a vermesen de kimliğin zaten 3 kuruşa internette dolaşıyordur yüzde yüz. Çok da şey etme yani. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kullanıyor musunuz Binance.
delikarga dedi: Binance'a vermesen de kimliğin zaten 3 kuruşa internette dolaşıyordur yüzde yüz. Çok da şey etme yani. Genişletmek için tıkla... Hocam siz kullanıyor musunuz Binance.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 10 Şubat 2024 #4 Saarkadaş dedi: Hocam siz kullanıyor musunuz Binance. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanmıyorum şu sıralar ama evet kullanmışlığım var.
Saarkadaş dedi: Hocam siz kullanıyor musunuz Binance. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanmıyorum şu sıralar ama evet kullanmışlığım var.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #5 delikarga dedi: Aktif olarak kullanmıyorum şu sıralar ama evet kullanmışlığım var. Genişletmek için tıkla... Siz kimliğinizi verdiniz mi?
delikarga dedi: Aktif olarak kullanmıyorum şu sıralar ama evet kullanmışlığım var. Genişletmek için tıkla... Siz kimliğinizi verdiniz mi?
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 11 Şubat 2024 #6 Saarkadaş dedi: Siz kimliğinizi verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet. KYC tamamladım.
smarst Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 1.473 Çözümler 7 Yer Manisa 11 Şubat 2024 #7 En güvenilir kripto platformalarının başında geliyor. Net bir şey kimse söyleyemez ama ben bir sorun görmüyorum.
En güvenilir kripto platformalarının başında geliyor. Net bir şey kimse söyleyemez ama ben bir sorun görmüyorum.