Binance hesabı oluşturulurken nasıl bir yol izlenir?

WubaLuba1108

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben BTC vs. coinler alıp başka hesaplara coin göndermek istiyorum. TTR nedir. soğuk cüzdan nasıl oluşturulur. Binance hesabı oluşturulurken nasıl bir yol izlenir? Bilgili arkadaşlara teşekkür ederim.

Soğuk cüzdan kripto varlığını koruyabileceğin cüzdandır. Trust wallet, MetaMask gibi. Binance TR ve global var. Hangisinden oluşturacağın kullanım amacına göre değişir. Soğuk cüzdan oluştururken sana kelimeler verecek. Onları kaydedip saklamalasın. Erişimi kaybedersen cüzdana erişiminde gider.

Alıp gönderecekseniz soğuk cüzdana gerek yok zaten. Binance hesabı açmak kolay ama asıl olay kimliğinizi doğrulanması istemi. Onu yapmadan alım satım işlemine izin vermiyordu. Para gönderimi EFT yöntemi ile banka hesabına gidiyor ve direk kısa sürede cüzdanınızda rakam gözüküyor.

Soğuk cüzdan kripto varlığını koruyabileceğin cüzdandır. Trust wallet, MetaMask gibi. Binance TR ve global var. Hangisinden oluşturacağın kullanım amacına göre değişir. Soğuk cüzdan oluştururken sana kelimeler verecek. Onları kaydedip saklamalasın. Erişimi kaybedersen cüzdana erişiminde gider.
Anladım hocam. Peki Tamam TTR tam olarak nedir

kelime vermedi hocam sadece doğrulama ile girdi

Son düzenleme:
Trustwallet, metamask bunlar soğuk cüzdan değil sıcak cüzdanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı