Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 632 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #1 Binance'den ziraat kredi kartım ile kripto almak istiyorum ama en son onay kodundan sonra işlem tamamlanamadı hatası alıyorum. Kartım yurt dışı işlemleri açık yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?
Binance'den ziraat kredi kartım ile kripto almak istiyorum ama en son onay kodundan sonra işlem tamamlanamadı hatası alıyorum. Kartım yurt dışı işlemleri açık yanlış bir şey mi yapıyorum acaba?
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.995 Çözümler 12 Yer Bursa 4 Mayıs 2021 #2 Doğrudan Binance Global'e kart ile para atamazsınız. Tavsiyem önce BinanceTR'ye atıp sonra aktarmanız.
Doğrudan Binance Global'e kart ile para atamazsınız. Tavsiyem önce BinanceTR'ye atıp sonra aktarmanız.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 632 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #3 Anladım yani havale ve EFT ile yapılabiliyor o zaman. Binance TR'de kredi kartı ile ödeme yöntemi yok galiba.
Anladım yani havale ve EFT ile yapılabiliyor o zaman. Binance TR'de kredi kartı ile ödeme yöntemi yok galiba.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.995 Çözümler 12 Yer Bursa 4 Mayıs 2021 #4 Dark Winter dedi: Anladım yani havale ve EFT ile yapılabiliyor o zaman. Binance TR'de kredi kartı ile ödeme yöntemi yok galiba. Genişletmek için tıkla... Havale ile yapılıyor, kredi kartı kısmını bilmiyorum.
Dark Winter dedi: Anladım yani havale ve EFT ile yapılabiliyor o zaman. Binance TR'de kredi kartı ile ödeme yöntemi yok galiba. Genişletmek için tıkla... Havale ile yapılıyor, kredi kartı kısmını bilmiyorum.
TheDarkness35 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 68 6 Mayıs 2021 #5 binance kredi kartı çıkardı ama şuan sadece doğu asya ülkelerinde var japonya ve çin hariç bu arada