Binance Papara'ya TRY Yatırma Sorunu

@karakacan1694

Hectopat
Makaleler
1
Binance hesabımda 636 TL var. Bunu papara cüzdanıma yatırıyorum. Fakat her çektiğimde procces history'de failed olarak gözüküyor. Kimlik bilgilerimi girdim fakat kimlik fotoğrafıyla doğrulana yapmadım. Yalnız bu doğrulamanın nakit çekme sınırı ile alakalı olduğu yazıyordu. Ben zaten 300$'dan fazla çekmeyeceğim için doğrulamadım.

KYC yaptın mı? Binance TR ile normal havale edip, sonrasında onu USDT olarak veya kripto olarak global Binanceye aktarabilirsin. Papara yüzde 1 komisyon almakta. Ancak Ziraat 1,20 gibi bir ücret alıyordu.
Normal havale derken? Papara dışında bir adet cüzdan şeklinde ödeme yapıyorlar. TRY bazında Papara dışında başka ödeme yöntemi görmedim.

Normal havale derken? Papara dışında bir adet cüzdan şeklinde ödeme yapıyorlar. TRY bazında Papara dışında başka ödeme yöntemi görmedim.
TRbinance ile yapabilirsiniz. Global binance ın Türkiye'deki ayağı gibi düşünün.

Olay şöyle;
Binance globalden trbinance a ücretsiz aktarım yapılıyor istediğiniz miktar,
veya tr binance a TL yatırdıysanız global e de gönderebiliyorsunuz, komisyonsuz.

1615344192464.png

Tr binance dan da TL olarak herhangi bir bankaya gönderebiliyorsunuz.
Şu an ziraat ve vakıfbank ile anlaşmaları var, ancak her bankaya gönderebiliyorsunuz.

1615344452436.png

1615344344763.png

1. TR Binance'ın linki,
Bitcoin Borsası | Kripto Para Borsası | Binance TR

Dosya Ekleri

• 1615344320269.png
    1615344320269.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 118
TRbinance ile yapabilirsiniz. Global binance ın Türkiye'deki ayağı gibi düşünün.

Olay şöyle;
veya tr binance a TL yatırdıysanız global e de gönderebiliyorsunuz, komisyonsuz.

Eki Görüntüle 914817

Şu an ziraat ve vakıfbank ile anlaşmaları var, ancak her bankaya gönderebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 914820
Eki Görüntüle 914819

1. TR Binance'ın linki,
🤝👏

Olay şöyle;

Eki Görüntüle 914817

Eki Görüntüle 914820
Eki Görüntüle 914819

1. TR Binance'ın linki,
Peki gloabal binance'ta neden papara seçeneği var? Ve TRY'mi TRBinance'a nasıl göndereceğim?

tamam, BinanceTR hesabıma gönderdim ETH olarak ve TL'ye çevirdim. Para işlemde gözüküyor şuan. Buarada IBAN üzerinden göndermek gerekiyor sanırım. Papara'ya nasıl göndereceğim?

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-10_165239.png
    resim_2021-03-10_165239.png
    685,4 KB · Görüntüleme: 92
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı