Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.336 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Ocak 2022 #1 Binance yeni bir sisteme geçti ve artık spot cüzdanı kullanılamıyor. Biriken ETH'yi nasıl satıp banka hesabıma aktaracağımı anlayamadım yardımcı olabilecek var mı?
Binance yeni bir sisteme geçti ve artık spot cüzdanı kullanılamıyor. Biriken ETH'yi nasıl satıp banka hesabıma aktaracağımı anlayamadım yardımcı olabilecek var mı?
Liserjik Decapat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 38 16 Ocak 2022 #2 Bende merak edip denedim ve yapman gereken tek şey resimdeki ortadaki işarete tıklaman gerisini biliyorsundur. Dosya Ekleri 412412.png 129,4 KB · Görüntüleme: 65
Bende merak edip denedim ve yapman gereken tek şey resimdeki ortadaki işarete tıklaman gerisini biliyorsundur.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.336 Makaleler 4 Çözümler 10 17 Ocak 2022 #3 Liserjik dedi: Bende merak edip denedim ve yapman gereken tek şey resimdeki ortadaki işarete tıklaman gerisini biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorunumu çözdünüz.
Liserjik dedi: Bende merak edip denedim ve yapman gereken tek şey resimdeki ortadaki işarete tıklaman gerisini biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sorunumu çözdünüz.