Binance para çekme

Furkan MUSTAFA

Hectopat
Daha fazla  
Binance'den para çekcem ama Papara Card'a çekmek istiyorum. Visa seçip Papara kartımın bilgilerini girsem olur mu?

Banka - Papara fark etmez. Ama varsa banka hesabına çek, Enpara falan rahat olur.( senin adına açılmış bir hesap olması yeterli )

Papara ile para çekmeyi seç. Hesap numaranı gir. Oraya yolluyor. TRBinance mi kullanıyorsunuz yoksa?

Banka - Papara fark etmez. Ama varsa banka hesabına çek, Enpara falan rahat olur.( senin adına açılmış bir hesap olması yeterli )

Yani ben şimdi Binance'den Visa olarak çekebilir miyim?
Papara ile para çekmeyi seç. Hesap numaranı gir. Oraya yolluyor. Trbinance mi kullanıyorsunuz yoksa?

TR Binance kullanmıyorum ama daha mı iyi.
Papara ile para çekmeyi seç. Hesap numaranı gir. Oraya yolluyor. Trbinance mi kullanıyorsunuz yoksa?

Ve ben Papara Card'a çekmek istiyorum.

T

7-8 tane coin var sadece hocam. Ben trx için trbinance kullanıyorum. Eğer BTC, ETH, trx gibi işlemler yapıyorsanız trbinance öneririm. Bankaya anında para çekiyor.

O zaman iyi Binance TR'den Papara Card'a çekebilir miyim?

Ya tek istediğim Papara Card ıma direk atmak yok mu ya yoksa başka bir uygulama önerin lütfen.

Papara para çekme var. Ben Papara kullanmadığım için bilmiyorum ama Binance yardım sayfasına bir göz atın.

Ya tamam kullanmayacağım ya emin olmadığım için önerdiğin var mı Mastercard'a çekmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…