Binance para hileli indirirsem bedava Bitcoin gelir mi?

Hocam attığınız şeyi indirdim. Binance sandım fakat BttTürk çıktı. Bilgisayarımda da bir yavaşlama var olsun. Yeniden başlatırım düzelir belki.
Kardeşim sana bir link atacağım, bilgisayarın 10 kat hızlanacak. RTX 4060 Ti bulunduran bir bilgisayardan farksız olacak. Yeniden başlatmana gerek kalmayacak. Tıkla linke, sonra uyarı gelecek ama aldırma.

Kardeşim sana bir link atacağım, bilgisayarın 10 kat hızlanacak. RTX 4060 Ti bulunduran bir bilgisayardan farksız olacak. Yeniden başlatmana gerek kalmayacak. Tıkla linke, sonra uyarı gelecek ama aldırma.

Ben internetten RAM indirdim onun gibi bir şey mi?

Eödev olur gibi. FEAPOKRÖGMWPOQFDÖEFPQFD

Ben internetten RAM indirdim onun gibi bir şey mi?
Yok kardeşim. Böyle bir anda içine alıyorsun, acayip oluyorsun. Full sistem. 100 bin Dolarlık sistem oluyor resmen. Hepsini bir anda yükleniyor. Yalnız Windows Defender'ı falan kapat, başka antivirüs şeyleri meyleri varsa onları da kapatıver.

Link nerede hocam.

Hocam ben bir yama yaptım 512 GB RAM 1 milyon terebayt SSD++ 331 GB ekran kartı oldu

Hocam milletle maytap geçmenin güzel bir yolunu bulmuşsun ne diyeyim.

Kardeşim, o yamalar yalan. Virüslerle doldururlar. Benim yamam garantidir. Ver 10$, al benimkinden, rahatça yıllarca içine ala ala oynarsın kardeşim.

Paralı ama sana indirim yaparım kardeşim.

Kardeşim kendim yaptım. Benim yamam da VirusTotal bile temiz çıkıyor hocam. Benimkisi 5 dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…