Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Çok fazla reject alıyordum bağlantı problemlerinden dolayı Binance Türkiye'de çok yüksek pinglerle çalışıyor, VPN kullanmaya başladım ve gecikmeler ile rejectler azaldı.

Ben denedim. Aynı tutarı veriyor Binance ile. 1 gün yapıp bıraktım. 2 haftada yatacak parayı topla vs. uğraşmam diye.
Evet, ozellikle tam eth'nin 14500 tl'yi gormesi de aslinda gunluk kazanimda avantaj ama bir de kendim tecrube etmek istiyorum bakalim nasil olacak...
Çok fazla reject alıyordum bağlantı problemlerinden dolayı Binance Türkiye'de çok yüksek pinglerle çalışıyor, VPN kullanmaya başladım ve gecikmeler ile rejectler azaldı.
Tam olarak nasil bi sistem kurdun, detayli ozet gecebilmen mumkun mu.?

Tam olarak nasil bi sistem kurdun, detayli ozet gecebilmen mumkun mu.?
Nord VPN satın aldım, normalde Google Cloud üzerinden kendime ait bir VPN kurmuştum ancak Google miningte kullanıldığını tespit ettiğinde engelliyor. Almanya'ya bağlantımı aktardım Phoneix Miner kullanıyorum. Türkiye'de 150-233 Ms alırken VPN ile 88-93 arasında gidip geliyor. Reject oranı da çok düştü %15'leri gördüm şimdi genellikle %0-1 arası.

Merhabalar hocam, NORD VPN'i ayıptır sorması, ne kadara ve nasıl aldınız? Hesap vs. şeklinde mi?

Ve bilgisizliğime dayanarak sormak isterim. Reject oranı kazandığımız tutarı etkiliyor mu?

Merhabalar hocam, NORD VPN'i ayıptır sorması, ne kadara ve nasıl aldınız? Hesap vs. şeklinde mi?

Ve bilgisizliğime dayanarak sormak isterim. Reject oranı kazandığımız tutarı etkiliyor mu?
Etkiliyor hocam, reddedilme ne kadar artarsa kazdığınız Ether miktarı azalıyor çünkü işlemi reddediyor, NordVPN'i TheRealShop üzerinden satın aldım 1-2 dolar bir şeydi sanırsam, hesap olarak satıyorlar bir sorun yaşamadım satın alımda. NordVPN | АККАУНТ | ПОДПИСКА 2+ ГОДА | Nord VPN

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben de alayım madem. Türkiye'de hesap olarak almıştım, hesaplar sürekli kapanıp durdu. En son da satıcının mağazasını kapatıp parayı iade etmişlerdi .
Şimdi satın aldım, ama bir türlü Almanya'ya bağlanmıyor .

Hocam bende bilgisizliğimden dolayı özür diliyorum ancak ben RX 5500 xt ile TeamRedMiner kullanıyorum programda on pool da ortalama 26 MH görüyorum ve accepted'lar 60ms ancak binance da 24Saatlik 23 MH üstüne çıkamıyorum hatta bazen 15DK için 16MH alıyorum bahsettiklerinizi yapmam faydalı olur mu ?
Edit: Ancak binance üzerinde reddilme oranı bazen yansıyor bazen yansamıyor.

Hocam ben de 44 Mh ile kazıyorum ancak bazen 38 bazen 51 olarak gösteriyor, oradaki göstergeler çok doğru değil önemli olan Miner programındaki göstergeler, rejected oranı önemli sadece, bağlantını stabil tutman gerekiyor, muhtemelen rejected oranının yükselmesi internetteki kısıtlamalar yüzünden kaynaklanıyor. Kazancını takip et eğer birbirlerine yakın değerler alıyorsan günlük olarak sorun yok demektir.

Hocam peki sizce en iyi port hangisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…