Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Ya bu binance neden az yatırıyor çözebilen var mı? dün 5.60 yatırmış 55 mh's kazım ile. Kazanç sitelerine göre 7 usd yatması gerek.

Dikkatimi bir olay çekti, size de sorayım. Düzenli olarak kazım yaptığınızda Mh/s oranınızda bir artış görüyor musunuz? Kartım 43 Mh/s kazıyor maksimum ancak birkaç gündür Binance üzerinde 24 saatlik ortalamam hep 43'ün üzerinde ve buna göre ödeme alıyorum.

Durdurmadan madenciligi devam ettirmek her zaman daha kârlıdır aslinda, muhtemelen hic durdurmadan devam ettiginiz icin 48 saatin ustunde dogru durust bi stabilite kazanmaya basliyor. Benim bildigim olay bu

Hocam merhaba. RX 5600 XT ile kazım yapıyorum lolminer ile. 39.5 mh gözüküyor kazım programında ancak sitede 24 saatlik kazım kısmında 22 mh falan gözüküyor. 24 saat kazım yapmıyorum 15 16 saat yapıyorum sebebi bundan olabilir mi?

Durdurmadan madenciligi devam ettirmek her zaman daha kârlıdır aslinda, muhtemelen hic durdurmadan devam ettiginiz icin 48 saatin ustunde dogru durust bi stabilite kazanmaya basliyor. Benim bildigim olay bu
Stabilite olsa 43 olur hocam sabit olarak, dikkatimi çekti sadece belki de affiliate sistemi vardır tam emin olmamak ile birlikte

yanlış konuya yazdım.. silebilirsiniz mesajı..

slm 2 gun once gunluk odeme ıcın bianance pool a gectım .ılk gun kazım sonucu gece 4 te hesaba aktarılmıs eth ler.bu sabah hala dunun kazancı pool havuzuna dusmedı ve

Dünkü gelir

Processings

gıbı bır ıbare var nedı anlayamadım

Bugün bir gecikme var, bende de aynı durum mevcut, bir tanıdığımda da keza durum öyle.

Bende de aynı durumda. Pool hesabına düşmedi daha. Arada bir oluşuyor bu durum. Akşamı bulmadan düşüyor hesaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…