Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Program çalışıyor. Değerler normal evet.
Tekrardan açtım programı.

İzleyici ile paylaş kısmının SHA256 olması çok önemli mi?

Program çalışıyor. Değerler normal evet.
Tekrardan açtım programı.

İzleyici ile paylaş kısmının SHA256 olması çok önemli mi?

Eki Görüntüle 891464
Hocam "izleyici" kısmı sizi ilgilendirmiyor. O birisine "bak şu kadar kazıyorum" demek için oluşturabileceğiniz bir link. Ve oluşturacaksanız da kazdığınız şeye göre yani "Ethash"e göre oluşturmanız gerek. Doğrudan istatistikler bölümünün sağ üstü "Ethash" olmalı bu arada.

Bir günlük yani 24 saatlik kazım ortalamasına göre parayı veren bir pool.
7/24 kazım yapıyorsanız son derece kârlı olacaktır, aksi takdirde pek önermem.
Kazmadığınızın anlar günlük ortalamayı düşürdüğü için daha az para alıyorsunuz.
"6-8 dolar kazandığım kart, 2.5 dolar vermişti." de muhtemelen bu yüzden olmuştur.
Komisyonu da az sayılır, sadece %0.5'ini alıyor. Her gün parayı vermesi, gayet güzel.

Peki verilen ETH de 24 saatin ETH kuruna göre mi veriliyor yoksa 24 saatin sonundaki ETH kuruna göre mi? Malum ETH düştükçe ya da arttıkça kazılan ETH miktarı da değişken.

Teşekkür ederim hocam, şimdi cihazlar görünüyor. Ancak, aç kapa yaptığım için 2 cihaz gözüküyor, ve değer olarak bilgisayarda 44 görürken 38 gösteriyor Binance'de. Bu normal mi?

Aslında Phoenix'i çalıştırmak istiyordum Binance'da. Ama kodunu bulamadım, Claymore daha az performanslı RX 5700'de.

Normal. Ethermine'da olduğu gibi anlık değeriniz dalgalanıyor. Benimki de 30-60 arası dalgalanıyor. Önemli olan 24 saatin ortalaması ymış. @87546 ün dediğine göre 24 saatin ortalamasına göre ödeme yapıyormuş sistem.

Tekrardan teşekkür ederim. Peki Phoenix'i Binance'da kullanamaz mıyım? Kodlarını bulamadım bir türlü. Phoenix daha performanslıydı.

Hocam Phoenixminer'ın benim attığım gibi kodunu atabilir misiniz? Komple o "düzenle" kısmındaki.

Binance Pool'un en ilgi çeken özelliği 24 saatte bir yatıyor olması sanırım. Bu konuyu okuduktan sonra kafam karıştı biraz. Ben de Ethermine havuzundayım fakat Binance Pool'a geçmeyi düşünüyordum. Hesabınıza 24 saatte bir ortalama kazım gücünüze eş değer miktarda eth mi veriyor yoksa 24 saat içerisinde kazdığınız kadar eth mi? Ben kişisel bilgisayarım (rx5700xt dual) ile kazıyorum, oyun oynayacağım zaman kapatıyorum örneğin. 24 saat boyunca duraksız kazım yapmıyorum...

Hocam @87546 nin dediğine göre 24 saatlik ortalamanıza göre ödeme yapılıyor. Yani 7/24 çalıştırmayacaksanız önermiyorum, onun yerine Ethermine ya da 0.01 ETH çekim limiti sebebiyle Cruxpool kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…