Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Peki verilen ETH de 24 saatin ETH kuruna göre mi veriliyor yoksa 24 saatin sonundaki ETH kuruna göre mi? Malum ETH düştükçe ya da arttıkça kazılan ETH miktarı da değişken.
Parayı, kartınıza yatırılacağı zamanki ETH'nin kur durumuna göre veriyor.
Açıklama kısmındaki sisteminize bakarsak 5700 XT kartını kullanıyorsunuz.
55 MH/s civarı bir kazım yapıyorsunuzdur fakat attığınız resim öyle demiyor.
24S, 47.3 MH/s olarak gözüküyor. Muhtemelen 7/24 şekilde kazmıyorsunuz.
Bu yüzden 55 MH/s ile kazmanıza rağmen 47.3 MH/s üzerinden hesaplanacaksınız.
Önceki sayfada da 24 saat çalıştırdığımda fazla verdi, 16 saatte az verdi demişsiniz.
İşte tam bu yüzden oluyor, bu yüzden de kendisi pek tercih ettiğim bir pool değil.
"Komisyon az, share fazla, kârım artar." gibi dursa da 7/24 kazmazsanız zarardasınız.

O.C yaptığımda Wattman hatası yiyorum o sebeple kazım gücüm 52. Ama gün içerisinde sık sık Valorant'a girip çıktığımda 48-49'a kadar düşüyor bu hız. Bu sebeple 47'dir. Yani ben 24 saatin sonunda oradaki sayıya göre ödeme alacağım. Bu durumda ya O.C yapmam gerek ya da pool değiştirmem gerek. Birkaç gün daha deneceğim O.C ile eğer beklediğim gibi ödemeler alırsam Binance Pool'a devam ederim. Gördüğüm kadarıyla başka günlük ödeme yapan bir pool yok.

Hocam @87546 nin dediğine göre 24 saatlik ortalamanıza göre ödeme yapılıyor. Yani 7/24 çalıştırmayacaksanız önermiyorum, onun yerine Ethermine ya da 0.01 ETH çekim limiti sebebiyle Cruxpool kullanabilirsiniz.
Ethermine havuzunda ortalama kazanç olarak 7 dolar gösteriyor. 24 saatlik ortalamaya göre ödeme yapılması da kötü değilmiş aslında ama 24 saatin 20 saati kazım yapsam, o kazım yapmadığım 4 saat için kaç dolar kesinti yapacak acaba bunu da bilmek gerek. Ethermine iyi hoş fakat Binance çok daha ilgi çekici gibi. Allah korusun bugün yarın Eth çok büyük bir düşüş trendine girse limitlerden dolayı 14. günü ya da 1 ayı bekleyeceğiz, orası beni çok işkillendiriyor...

Hocam Phoenixminer'ın benim attığım gibi kodunu atabilir misiniz? Komple o "düzenle" kısmındaki.
Tabii ki. Eğer yanlış anlamadıysam, BAT'daki düzenle kısmındaki kodu attım.

REM
REM Example bat file for starting PhoenixMiner.exe to mine ETH
REM

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -wal btcadresim.workeradı-dagrestart 1 -rvram -1 -eres 0
pause

Size önerim, Hiveon Pool. Son derece verimli ve share oranı gayet yüksek bir pool.
Ethermine'ye göre çok daha kârlı fakat limiti yüksek. 0.1 ETH olmadan çekim olmuyor.
Bu limit işine, pek girmek istemiyorsanız ve 7/24 kazım yapacaksanız Binance Pool en iyisi.
7/24 kazım yapmayacaksanız Ethermine'den devam etmek daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Hocam, ben Ethermine üzerinde yaklaşık 11 dolar kazandım fakat daha çekemedim 0.01 olmadığı için. Oldu da başka bir Pool'a geçmek istersem ethermine üzerinden parayı nasıl aktarabilirim?

Hocam, ben Ethermine üzerinde yaklaşık 11 dolar kazandım fakat daha çekemedim 0.01 olmadığı için. Oldu da başka bir Pool'a geçmek istersem ethermine üzerinden parayı nasıl aktarabilirim?
Öyle bir şansınız olduğunu sanmıyorum, hangi poolda kazım yapıyorsanız orada kalıyor.
"Ethermine'de para kastım, şimdi oradakini Binance'ye aktarayım da devam edeyim." yok.
Limiti doldurup parayı çektikten sonra yeni bir poola geçmelisiniz, başka bir şansınız yok.

Dediğinize göre Hiveon Pool daha fazla share veriyor. Yani bu da demek oluyor ki Ethermine'ın bana verdiği paradan daha fazla mı para kazanacağım. Doğru mu ? Limiti yazdığınız kısmı görmemiştim, 0.1 çok yüksek bir limit. Tek kartla yapan birisinin neredeyse 1.5, 2 ayda ulaşabileceği bir limit.

Dediğinize göre Hiveon Pool daha fazla share veriyor. Yani bu da demek oluyor ki Ethermine'nin bana verdiği paradan daha fazla mı para kazanacağım demek oluyor ?
Aynen öyle, %10 civarı kârlı diyebilirim fakat dediğim gibi limiti yüksek.
Ethermine'de kastığınız sürenin 9 katı kadar daha fazla kazmanız gerekiyor.

REM
REM Example bat file for starting PhoenixMiner.exe to mine ETH
REM

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool ethash.poolbinance.com:8888 -wal MADENCİHESAPADINIZ.workeradı-dagrestart 1 -rvram -1 -eres 0
pause

Şu ayarları denermisiniz hocam. Değişmesi gereken sadece pool adresi ve cüzdan kodu. Cüzdan kodunuz yerine de oluşturduğunuz madenci hesabının adı.

Yapamazsınız. 0.01'i geçin. 14 günde bir gerçekleşen ödeme gününde yatar hesabınıza para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…