Binance Pool hakkında görüşleriniz neler?

Bunu yeni öğrendim, Ethermine 14 günde bir mi yatırıyor parayı ? O günler hangi günler peki ?
İlk başladığınız günden itibaren 14.gününüz. Sizin başladığınız güne bağlı.

0.01 ETH ve fazlası -> 14 günde 1
0.05 ETH ve fazlası -> 7 günde 1
0.1 ETH ve fazlası -> 24 saatte 1

İlk başladığınız günden itibaren 14.gününüz. Sizin başladığınız güne bağlı.

0.01 ETH ve fazlası -> 14 günde 1
0.05 ETH ve fazlası -> 7 günde 1
0.1 ETH ve fazlası -> 24 saatte 1

Binance Pool'a geçmek isterdim fakat 24 saat boyunca kazım yapamam, maksimum 16-20 saat arası mining yapıyorum. Ethermine üzerinden 14 gün içinde 0.01 kazarsam direkt çekebiliyorum demek oluyor o zaman bu.

Çok teşekkür ederim, bu arada ben şu anda Binance'da şu kodu kullanıyormuşum, kodu internetten öğrenmeye çalışırken almıştım.

EthDcrMiner64.exe -epool ethash.poolbinance.com:1800 -ewal Madencihesapadı-eworker workeradı

Bugün itibariyle ben de BinancePool'da kazmaya başladım, Şu anlık böyle değerlerim yaklaşım 5-6 saattir kazıyorum, bakalım deneyimlerimi paylaşmayı düşünüyorum. Phoenix ile kazıyorum.

Umarım düşündüğünüzden fazla kazanırsınız hocam, aileme danıştım ve onlar da sıcak baktı bu işe. Mining'e para yatırmak istiyorlar fakat benim pek niyetim yok. Parayı yatırdıktan sonra batma oranının olması beni tedirgin ediyor.

Phoenix kodu olmadı hocam, açtığım an çalışmıyor, Press any key to continue... oluyor .
Yönetici olarak mı çalıştırıyorsun ?
Aslında yüksek maliyetle girersen herhangi bir zarar etme durumun oldukça düşük, kazancın gün içerisinde iyiyse ve çekimini her gün yapabiliyorsan Binance gibi herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum, tabii ki borsa batabilir tavsiye olarak algılama en iyisini siz bilirsiniz.
Phoenix kodu olmadı hocam, açtığım an çalışmıyor, Press any key to continue... oluyor .
REM
REM Example bat file for starting PhoenixMiner.exe to mine ETH
REM

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

REM IMPORTANT: Replace the ETH address with your own ETH wallet address in the -wal option (Rig001 is the name of the rig)
PhoenixMiner.exe -pool stratum+tcp://ethash.poolbinance.com:1800 -wal HESAPCÜZDANIADI.Rig001
pause

Bunu editleyip kullanır mısın ?

Yüksek maliyetten kastım, bir bilgisayar daha alıp o iki bilgisayar birden mining yapılmasıydı. İki bilgisayarla ne kadar kazancım olabilir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…