24 saat ortalamasına bakmanız gerekiyor. Binance pool %7-13 arasında daha az gösteriyor hashrate'i bu arada ona da hazır olun. Geliriniz de bu oranda az olacak yani.
24 saat ortalamasına bakmanız gerekiyor. Binance pool %7-13 arasında daha az gösteriyor hashrate'i bu arada ona da hazır olun. Geliriniz de bu oranda az olacak yani.
Ben Ethermine'daki yüksek transfer ücretinden sonra 2miners'ta Nano ile ödeme almaya geçtim ve çok memnunum. Ethereum kazıp Nano ile transfer ücreti ödemeden cüzdanınıza alabiliyorsunuz.
Binanace pool'u 1 hafta civarı denedim ve normalden çok daha az kazandırıyor.
Ben Ethermine'daki yüksek transfer ücretinden sonra 2miners'ta Nano ile ödeme almaya geçtim ve çok memnunum. Ethereum kazıp Nano ile transfer ücreti ödemeden cüzdanınıza alabiliyorsunuz.
Evet. Kazıma başladıktan yaklaşık 15 dakika sonra altta paylaştığım yerden Nano adresinizi girerek çekim limitini ayarlayabilirsiniz ve değerleri görebilirsiniz.
GPU ve ASIC için en çok kazandıran Ethereum PoW madencilik havuzu. Düzenli ödemeler, dersler, güvenilir sunucular, teçhizat gözlemleme botu. Nicecash ile tamamen uyumlu.