zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 8 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, Bitcoin'e düşük miktar yatırım yapmak istiyorum fakat hesaba Papara ile para yatırılıyor. Banka kartı veya kredi kartı yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Arkadaşlar, Bitcoin'e düşük miktar yatırım yapmak istiyorum fakat hesaba Papara ile para yatırılıyor. Banka kartı veya kredi kartı yok mu?
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 8 Ocak 2021 #2 zahidbolat dedi: Arkadaşlar, Bitcoin'e düşük miktar yatırım yapmak istiyorum fakat hesaba Papara ile para yatırılıyor. Banka kartı veya kredi kartı yok mu? Genişletmek için tıkla... Banka veya kredi kartınızdaki parayı paparaya atıp oradan alabilirsiniz.
zahidbolat dedi: Arkadaşlar, Bitcoin'e düşük miktar yatırım yapmak istiyorum fakat hesaba Papara ile para yatırılıyor. Banka kartı veya kredi kartı yok mu? Genişletmek için tıkla... Banka veya kredi kartınızdaki parayı paparaya atıp oradan alabilirsiniz.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 8 Ocak 2021 #3 Axii dedi: Banka veya kredi kartınızdaki parayı paparaya atıp oradan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EFT şuan yapılabilir mi? Bu saatlerde yapılmıyor diye biliyorum.
Axii dedi: Banka veya kredi kartınızdaki parayı paparaya atıp oradan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... EFT şuan yapılabilir mi? Bu saatlerde yapılmıyor diye biliyorum.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 8 Ocak 2021 #4 zahidbolat dedi: EFT şuan yapılabilir mi? Bu saatlerde yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 7/24 EFT özelliğinin aktifleşmiş olması gerekiyordu, fakat emin değilim. Papara 7/24 EFT özelliği geldi Sonunda istediğimiz kişi ve bankalara EFT özelliği geldi. Papara çok baş ağrıtır böyle giderse. İş Bankası, ziraat, garanti vs. kartlarım olmasına rağmen sadece Papara kullanıyorum. www.technopat.net
zahidbolat dedi: EFT şuan yapılabilir mi? Bu saatlerde yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 7/24 EFT özelliğinin aktifleşmiş olması gerekiyordu, fakat emin değilim. Papara 7/24 EFT özelliği geldi Sonunda istediğimiz kişi ve bankalara EFT özelliği geldi. Papara çok baş ağrıtır böyle giderse. İş Bankası, ziraat, garanti vs. kartlarım olmasına rağmen sadece Papara kullanıyorum. www.technopat.net