mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 11 Mart 2021 #1 Ben Bitcoin almak istiyorum ama daha acemiyim binance TR güvenlimi ya da başka Bitcoin alıp satılan bir güvenli site biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2021
Ben Bitcoin almak istiyorum ama daha acemiyim binance TR güvenlimi ya da başka Bitcoin alıp satılan bir güvenli site biliyor musunuz?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Mart 2021 #2 Binance güvenlidir, ayrıca iyidir. BTCTurk önermem.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 11 Mart 2021 #3 Binance bu konuda bulabileceğiniz en güvenli yerdir.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 11 Mart 2021 #4 3 senedir kullanıyorum. En iyisidir diyebilirim. Hacmi çok geniş bir piyasa.
B BykP Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 11 Mart 2021 #6 Ben binance, bitlo ve okex kullanıyorum. Alt coinlere de oynıycaksanız işe yarayabiliyor farklı siteler.
Ben binance, bitlo ve okex kullanıyorum. Alt coinlere de oynıycaksanız işe yarayabiliyor farklı siteler.
mustafacandan Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 96 12 Mart 2021 #7 Quantum9 dedi: 3 senedir kullanıyorum. En iyisidir diyebilirim. Hacmi çok geniş bir piyasa. Genişletmek için tıkla... Peki benden ikinci doğrulama için T.C. kimliğimin fotoğrafını istedi fotoğrafını çekip atmalı mıyım güvenlimi.
Quantum9 dedi: 3 senedir kullanıyorum. En iyisidir diyebilirim. Hacmi çok geniş bir piyasa. Genişletmek için tıkla... Peki benden ikinci doğrulama için T.C. kimliğimin fotoğrafını istedi fotoğrafını çekip atmalı mıyım güvenlimi.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Mart 2021 #8 BTCTurk’e bir kaç aya vergi gelir büyük ihtimalle. En iyisi Binance’den al. mustafacandan dedi: Peki benden ikinci doğrulama için T.C. kimliğimin fotoğrafını istedi fotoğrafını çekip atmalı mıyım güvenlimi. Genişletmek için tıkla... Güvenilir, atabilirsin.
BTCTurk’e bir kaç aya vergi gelir büyük ihtimalle. En iyisi Binance’den al. mustafacandan dedi: Peki benden ikinci doğrulama için T.C. kimliğimin fotoğrafını istedi fotoğrafını çekip atmalı mıyım güvenlimi. Genişletmek için tıkla... Güvenilir, atabilirsin.