Binance TR risk skoru anketi nedir?

vexin

Megapat
Daha fazla  
İlk defa bugün böyle bir şeyle karşılaştım arkadaşlar benzer bir duruma denk gelen var mı? Anketi doldurmadan girmeme izin vermiyor. Aylık çekim yatırma, gelir kaynağı gibi şeyler soruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250916_183843_Binance TR.jpg
    Screenshot_20250916_183843_Binance TR.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 152
Bana da geldi aynı gün. Nedir bilmiyorum.

Binance ile yaptığım görüşmede,

Merhaba, ilgili anket size özel bir durum değildir. Uyum gereklilikleri nedeniyle zorunludur. Özellikle sizin riskli bir kullanıcı olduğunuzu ifade etmez.

Yanıtını aldım. Sanırım kripto uyum yasalarıyla alakalı yapılması gereken zorunlu bir şey.

Teşekkürler hocam. Bire bir doğru cevap vermesek sıkıntı olmaz herhalde, ilk kyc yaparken de benzer sorular vardı diye hatırlıyorum, o cevaplarla uyumsuz olsa sıkıntı çıkar mı acaba? Çok hatırlamıyorum çünkü kyc cevaplarımı.

Teşekkürler hocam. Bire bir doğru cevap vermesek sıkıntı olmaz herhalde, ilk kyc yaparken de benzer sorular vardı diye hatırlıyorum, o cevaplarla uyumsuz olsa sıkıntı çıkar mı acaba? Çok hatırlamıyorum çünkü kyc cevaplarımı.
Bence doğru her ne ise o söylenmeli, muhtemelen yapay zeka destekli olarak sistemleri sizin borsada yaptığınız hareketler, para transferleriniz, maaş durumunuz, mesleğiniz gibi her şeyi karşılaştırıyordur. Uyumsuz bir durum görüp yarın bir gün hesabınız askıya alındığında sizden herhangi bir belge istediklerinde onu verebilmelisiniz. Maaşınıza 50-100 bin arası deyip de örneğin sizden gelirinizi talep ettiklerinde 30 binlik bir bordro ile yanıt verirseniz kendinizi ispat edemezsiniz. MASAK iyi sıkıştırıyordur borsaları ve onlar da lisanslarını kaybetmemek için hiç bir kullanıcısına tolerans göstermez diye düşünüyorum.
Bunlar benim tahminim, düşüncem belki böyle de değildir, fakat tedbirli olmak şart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı