Binance TR'den kripto çekememek

vexin

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son düzenlemeyle çekimlerde 72 saat kuralı geldi diye biliyorum ama neye göre 72 saat? Veya hangi işlemden itibaren 72 saat? Uzun süredir bulunan portföyümden başka bir borsaya kripto çekimi yapmak istiyorum ama kullanılabilir miktar hepsinde sıfır görünüyor, bütün kripto adedi ise "bekleme süresindeki miktar" kısmında görünüyor. Üç dört gündür çekim yapamadım. Ne yapmalıyım bu durumda?

Merhaba arkadaşlar, son düzenlemeyle çekimlerde 72 saat kuralı geldi diye biliyorum ama neye göre 72 saat? Veya hangi işlemden itibaren 72 saat? Uzun süredir bulunan portföyümden başka bir borsaya kripto çekimi yapmak istiyorum ama kullanılabilir miktar hepsinde sıfır görünüyor, bütün kripto adedi ise "bekleme süresindeki miktar" kısmında görünüyor. Üç dört gündür çekim yapamadım. Ne yapmalıyım bu durumda?

Senelerdir kullanıyorum asıl tokenlerimi her zaman Binance globalde tutarım, bankaya nakit çekim vereceğim zaman Binance TR transfer ile transfer edip çekim veririm, bu noktada size tavsiyem bakiyenizi globalde tutmanız, bu noktada ne yapabileceğinize gelirsek destek ile iletişime geçin onlar gerekli bilgiyi verir. Beyan doldur kısmı olması lazım ana sayfada onu yapmadıysanız onu da yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı