F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 31 Ocak 2021 #1 100TL ile Bitcoin işine girmeyi düşünüyorum deneme amaçlı. Binance ve Binance TR aynı mı? Farklıysa hangisi daha iyidir?
100TL ile Bitcoin işine girmeyi düşünüyorum deneme amaçlı. Binance ve Binance TR aynı mı? Farklıysa hangisi daha iyidir?
X_DreamSoldier Picopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yüksek Öğrenci 31 Ocak 2021 #2 Hocam bence hiç girmeyin Bitcoin işine.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 FurkanKutlu dedi: 100TL ile Bitcoin işine girmeyi düşünüyorum deneme amaçlı. Binance ve Binance TR aynı mı? Farklıysa hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Binance daha iyidir. Hacim fazla çünkü. Ayrica Binance'de daha fazla coin var.
FurkanKutlu dedi: 100TL ile Bitcoin işine girmeyi düşünüyorum deneme amaçlı. Binance ve Binance TR aynı mı? Farklıysa hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Binance daha iyidir. Hacim fazla çünkü. Ayrica Binance'de daha fazla coin var.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Ocak 2021 #4 100 TL ile Bitcoin'de kuruş mu kar etmeyi planlıyorsun?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 31 Ocak 2021 #5 xxxtentac!on dedi: Binance daha iyidir. Hacim fazla çünkü. Ayrica Binance'de daha fazla coin var. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm ama TR olanın ek bir avatajı var mı? Ayrıca para yatırım çekme konusunda püf nokta vs. var mı yoksa direk yatırıp çekicek miyim?
xxxtentac!on dedi: Binance daha iyidir. Hacim fazla çünkü. Ayrica Binance'de daha fazla coin var. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm ama TR olanın ek bir avatajı var mı? Ayrıca para yatırım çekme konusunda püf nokta vs. var mı yoksa direk yatırıp çekicek miyim?
uydu3 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 Bitcoin'e yatırmayı düşünüyorsanız bayağı uzun vadeli kazandırır kısa vadede çok karı olmaz.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #7 FurkanKutlu dedi: Ben de öyle düşündüm ama TR olanın ek bir avatajı var mı? Ayrıca para yatırım çekme konusunda püf nokta vs. var mı yoksa direk yatırıp çekicek miyim? Genişletmek için tıkla... TR olanda banka hesabınızdan havale ile para atabiliyorsunuz. Binance'de ise kredi kartınızdan veya Papara'dan para atabilirsiniz. Banka hesabından havale ile komisyon almazken kredi kartı ve paparadan komisyon alıyor haberiniz olsun. Hypeer dedi: 100 TL ile Bitcoin'de kuruş mu kar etmeyi planlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Lütfen konu ile alakasız şeyler yazmayın.
FurkanKutlu dedi: Ben de öyle düşündüm ama TR olanın ek bir avatajı var mı? Ayrıca para yatırım çekme konusunda püf nokta vs. var mı yoksa direk yatırıp çekicek miyim? Genişletmek için tıkla... TR olanda banka hesabınızdan havale ile para atabiliyorsunuz. Binance'de ise kredi kartınızdan veya Papara'dan para atabilirsiniz. Banka hesabından havale ile komisyon almazken kredi kartı ve paparadan komisyon alıyor haberiniz olsun. Hypeer dedi: 100 TL ile Bitcoin'de kuruş mu kar etmeyi planlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Lütfen konu ile alakasız şeyler yazmayın.
facer55 Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #8 10 gün önce kayıt oldum bir daha giremedim ne yaptıysam olmadı. Şifremi unuttum, muhatap yok şikayetçi olacağım uzak durun.
10 gün önce kayıt oldum bir daha giremedim ne yaptıysam olmadı. Şifremi unuttum, muhatap yok şikayetçi olacağım uzak durun.