Atakanyldrm Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, bugün Binance hesabı açtım ve kayıt olduğum için 20 dolar hediye verdi fakat bu kuponlarım kısmında aşağıdaki fotoğraftaki gibi kaldı. ben bunu nasıl hesabıma çekebilirim? Dosya Ekleri resim_2024-06-21_191140399.png 20,2 KB · Görüntüleme: 262
Arkadaşlar merhaba, bugün Binance hesabı açtım ve kayıt olduğum için 20 dolar hediye verdi fakat bu kuponlarım kısmında aşağıdaki fotoğraftaki gibi kaldı. ben bunu nasıl hesabıma çekebilirim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #2 Bu 20 USDT nakit değildir muhtemelen alım-satım yaptığında komisyon kesmeyip burada ki 20 USDT'den düşer.
Bu 20 USDT nakit değildir muhtemelen alım-satım yaptığında komisyon kesmeyip burada ki 20 USDT'den düşer.
Atakanyldrm Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #3 meakJK dedi: Bu 20 USDT nakit değildir muhtemelen alım-satım yaptığında komisyon kesmeyip burada ki 20 USDT'den düşer. Genişletmek için tıkla... Alım yaparken nasıl kullanacağım onu yapamıyorum.
meakJK dedi: Bu 20 USDT nakit değildir muhtemelen alım-satım yaptığında komisyon kesmeyip burada ki 20 USDT'den düşer. Genişletmek için tıkla... Alım yaparken nasıl kullanacağım onu yapamıyorum.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #4 Atakanyldrm dedi: Alım yaparken nasıl kullanacağım onu yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmazsın, alım yaptığında oradan otomatik düşer eğer benim dediğim gibiyse.
Atakanyldrm dedi: Alım yaparken nasıl kullanacağım onu yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kullanmazsın, alım yaptığında oradan otomatik düşer eğer benim dediğim gibiyse.
Atakanyldrm Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #5 meakJK dedi: Kullanmazsın, alım yaptığında oradan otomatik düşer eğer benim dediğim gibiyse. Genişletmek için tıkla... Alım yapmak istiyorum fakat kart bilgilerimi ya da bakiye yüklemem gerektiğini söylüyor. Dosya Ekleri resim_2024-06-21_192915977.png 74,3 KB · Görüntüleme: 117
meakJK dedi: Kullanmazsın, alım yaptığında oradan otomatik düşer eğer benim dediğim gibiyse. Genişletmek için tıkla... Alım yapmak istiyorum fakat kart bilgilerimi ya da bakiye yüklemem gerektiğini söylüyor.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #6 Atakanyldrm dedi: Alım yapmak istiyorum fakat kart bilgilerimi ya da bakiye yüklemem gerektiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Alım yaparken 20 USDT'yi kullanamıyorsun, alım yaparken örnek veriyorum 0.05 USD komisyon kesiyor; bu kupon bu komisyonu ödememene yarıyor.
Atakanyldrm dedi: Alım yapmak istiyorum fakat kart bilgilerimi ya da bakiye yüklemem gerektiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Alım yaparken 20 USDT'yi kullanamıyorsun, alım yaparken örnek veriyorum 0.05 USD komisyon kesiyor; bu kupon bu komisyonu ödememene yarıyor.
Atakanyldrm Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #7 Yani kısacası çekemiyorum değilmi o kupon sadece yapacagım işlemlerde komisyon kesintisinden düşüyor
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #8 Atakanyldrm dedi: Yani kısacası çekemiyorum değilmi o kupon sadece yapacagım işlemlerde komisyon kesintisinden düşüyor Genişletmek için tıkla... Evet.
Atakanyldrm dedi: Yani kısacası çekemiyorum değilmi o kupon sadece yapacagım işlemlerde komisyon kesintisinden düşüyor Genişletmek için tıkla... Evet.
Atakanyldrm Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #9 meakJK dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sağ olun peki izniniz varsa 1 soru daha sorabilir miyim?
meakJK dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sağ olun peki izniniz varsa 1 soru daha sorabilir miyim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 21 Haziran 2024 #10 Atakanyldrm dedi: Çok teşekkür ederim sağ olun peki izniniz varsa 1 soru daha sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam yardımcı olurum bildiğim konuysa.
Atakanyldrm dedi: Çok teşekkür ederim sağ olun peki izniniz varsa 1 soru daha sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam yardımcı olurum bildiğim konuysa.