Binance yeni listelenen coin alma emri nasıl verilir?

Cübbeli Federal

Hectopat
Daha fazla  
İnternet ve YouTube'da biraz araştırdım ama kesinlikle adamakıllı bir sonuç bulamadım. Çoğu kişi listelenme ihtimali olan coinleri nerede bulabileceğimizden bahsedediyor (bknz.) ama bunları nasıl listelenmeden önce alabileceğimizden ya da nasıl buna Binance'yi dahil edeceğimizden bahsetmiyor. Mesela borsada yeni bir halka arz çıkacağında bunun haberini önceden alıp Midas veyahut banka hesabımız üzerinden belli tarihler arasından belli miktarlarda alma emri verebiliyoruz ama işte aynı olayı kriptoda nasıl yapabileceğimizi anlayabilmiş değilim. Umarım derdimi anlatabilmişimdir, cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Halihazırda zaten listelenmiş olan başka bir borsadan alım yapmalısın. Örnek veriyorum cart coin bybitte listeli ve spot işlem yapabiliyorsun, bu proje Binance'ta listelenmeden önce yatırımını yamışsın, zamanı gelir Binance'ta listelenir ve sende güzel kar elde edersin. Muhabbet böyle oluyor.

Halihazırda zaten listelenmiş olan başka bir borsadan alım yapmalısın. Örnek veriyorum cart coin bybitte listeli ve spot işlem yapabiliyorsun, bu proje Binance'ta listelenmeden önce yatırımını yamışsın, zamanı gelir Binance'ta listelenir ve sende güzel kar elde edersin. Muhabbet böyle oluyor.
hmm yani farklı bir borsadan alıyoruz Binance'den değil. E peki bybit'ten alınan coin Binance'ya nasıl entegre ediliyor? Yani zamanı gelip Binance'te coin listelendiğinde bybitteki bizim coini görüp de Binance bize de otomatik mi verecek nasıl olacak Binance'ta listelenmeden ön satış ile almak?

Hmm yani farklı bir borsadan alıyoruz Binance'den değil. E peki bybit'ten alınan coin Binance'ya nasıl entegre ediliyor? Yani zamanı gelip Binance'te coin listelendiğinde bybitteki bizim coini görüp de Binance bize de otomatik mi verecek nasıl olacak Binance'ta listelenmeden ön satış ile almak?

Öyle değil, sen farklı borsada aldığın ürünü yine orada satacaksın. Eğer istersen de Binance'ta listelendiğinde oraya transfer edebilirsin ama anlamsız olur yani. Ön satış işlerinden anlamıyorum, listelenecek ürün önceden fiyat hareketini başlatıyor zaten dolayısıyla senin zaten o ürüne önceden sahip olman en mantıklısı. Benim sana naçizane tavsiyem zaten bogadayiz bu işlere kafa yormak yerine teknik ve temel analizde kendini geliştirmen. Bugün Binance'ta ki ürünlerde en az 5X ortalama 20X civarında hareket edecek. Eğer hangi ürünü ne zaman nerede satacağını bilirsen güzel paralar kazanırsın. Sana basit bir stratejiden bahsedeyim, 10 tane ürün satın aldın, bu 10 ürünün 3'u hedefe gitti, hedefe gidenleri satıp diğer ürünlere pay edebilirsin parayı. Bu basit strateji ile toplamda paranı onlarca hatta belki yüzlerce katına çıkarabilirsin. Burada önemli olan ne zaman çıkacağını bilmek. Kesinlikle aç gözlülük yapma. Bu piyasa 1 yılda verdiğini 2 haftada geri alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı