Binance'da kişisel bilgilerin güvenliği

BerkayPAT

Megapat
Binance'a üye oldum. Henüz kimlik doğrulamayı yapmadım. Kimlik bilgilerim çalınması durumunda başıma neler gelir? Siteye bilgilerimi koruyabileceğine dair güvenebilir miyim? Binance hesabımın çalınması durumunda başıma bir şey gelme ihtimali var mı? Biliyorum sorumluluk alamazsınız. Fikir almak açısından soruyorum.

Global ve köklü bir site, sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kimliği de yaş doğrulaması için istiyordu sanırsam.

Hocam genelde kripto işini yapan uygulamaların güvenlikleri üst düzey olmak zorunda. Bence güvenilir ama siz güvenir misiniz bilmem.

Bu devirde kimseye güven olmaz deyip geçmek lazım konuyu ama şöyle ki Binance bilinen ve binlerce insanın güvendiği bir site. Bilgilerinizin çalınması sizden kaynaklı olursa bir şey yapılamaz ama kendilerinin sisteminde sızıntı olup bilgilerinize 3. taraflar erişirse site zararı karşılar diye düşünüyorum tabi prosedürlerinde bu varsa.

Sorun maddi olarak dolandırılmaktan da öte hesabından suç işlerlerse üstüne kalması.

Yav ben bile kendi hesabıma zor giriyorum Allah'ın heçkırı benim telefonumdaki, e-postamdaki, telefonda kullanmış olduğum Authenticator'a 1 dakika içerisinde nasıl erişecek?
Bak geçen 10 dakika uğraştım ya 10, sadece mail geç geliyor diye... Gittim hosting aldım yeni deli etti beni...

Genel olarak güvenilir bir servis ancak kimse bir gün kepenkleri indirip gitmeyeceklerini garanti edemez. Bütün Bitcoin ve diğer kripto para siteleri için durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…