Binance'da kişisel bilgilerin güvenliği

BerkayPAT

Megapat
Binance'a üye oldum. Henüz kimlik doğrulamayı yapmadım. Kimlik bilgilerim çalınması durumunda başıma neler gelir? Siteye bilgilerimi koruyabileceğine dair güvenebilir miyim? Binance hesabımın çalınması durumunda başıma bir şey gelme ihtimali var mı? Biliyorum sorumluluk alamazsınız. Fikir almak açısından soruyorum.

Hayır olmaz, dünyanın en büyük borsasının sahipleri adına suç mu işleyecek? Güvenli zaten merak etme, bankalara verirken bu kadar korkmuyorsunuz.

Sorunu bir türlü anlatamadım. Sitenin adıma suç işlemesinden korkmuyorum, hesabın hacklenmesi gibi bir durumda dışarıdan kötü niyetli birisi hesabımı kullanarak suç işleyebilir mi? Sorumlusu ben mi olurum? Bundan korkuyorum. Sonuç olarak çok da hakimi olmadığım bir konu hakkında araştırma yapıyorum hak verirsin ki korkmam gayet normal.

Sorunu bir türlü anlatamadım. Sitenin adıma suç işlemesinden korkmuyorum, hesabın hacklenmesi gibi bir durumda dışarıdan kötü niyetli birisi hesabımı kullanarak suç işleyebilir mi? Sorumlusu ben mi olurum? Bundan korkuyorum. Sonuç olarak çok da hakimi olmadığım bir konu hakkında araştırma yapıyorum hak verirsin ki korkmam gayet normal.
Hocam diyorum ya 3 adımlı doğrulama var, hacklenmesi imkansıza yakın. Sistem bu 3 doğrulamayı aynı dakika içerisinde yapmanızı istiyor. Hani hem telefonunuzun çalınması hemde e-postanızın aynı anda hacklenmesi lazım...

Binance'a üye oldum. Henüz kimlik doğrulamayı yapmadım. Kimlik bilgilerim çalınması durumunda başıma neler gelir? Siteye bilgilerimi koruyabileceğine dair güvenebilir miyim? Binance hesabımın çalınması durumunda başıma bir şey gelme ihtimali var mı? Biliyorum sorumluluk alamazsınız. Fikir almak açısından soruyorum.
Para yatıracağınız bankalara nasıl tüm kimlik bilgilerinizi veriyorsanız, binance de sizin paranızı güvenerek emanet ettiğiniz bir yer olduğu için, paranızı korumak için kimlik doğrulamasına ihtiyaçları var. İnsanların milyonları duruyor orada, sizin kimliğinizle cinayet işleyip olay mahaline bırakıp kaçmazlar :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı