Binance'da para alıp çekmek için neler gerekli?

Daha fazla  
T.C. kimlik fotoğrafımın ön ve arka yüzlü fotoğrafını yolladım ve yüz doğrulaması yaptım ardından doğrulandı. Ben şu an birisinden para alıp o parayı da kartıma çekebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paradan kastınız nedir ? Kripto para mı ? TRY yani türk lirası gönderimi yapılmıyor diye biliyorum. Ödemeyi kripto olarak alıp Binance'den Binance TR hesabınıza aktarıp orada TRY'e çevirip karta çekebiliyorsunuz.

Paradan kastınız nedir ? Kripto para mı ? TRY yani türk lirası gönderimi yapılmıyor diye biliyorum. Ödemeyi kripto olarak alıp Binance'den Binance TR hesabınıza aktarıp orada TRY'e çevirip karta çekebiliyorsunuz.
Ya büyük ihtimal kripto para olarak alacağım parayı. Yurtdışından bir arkadaşla bir iş anlaştık bana para göndermesi gerekiyor ve IBAN'a atamayacağını binance'dan atabileceğini söyledi. Bende hayatımda binance'ın sadece kripto para ile alakalı birşey olduğunu biliyordum. Yani büyük ihtimal parayı kripto olarak bana aktaracak daha sonra bende TRY'e çevirip kartıma çekeceğim. Bu işlemleri yapabilmem için beklemem mi gerekiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı