Binance'de alış emri nasıl verilir?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Aşagıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi sol coin 182.61 $. Ben alış fiyatına almak istediğim fiyatı yazdım. Bu şekilde satın al dersem. Alış emri mi vermiş oluyorum? Eğer öyleyse bunu geri nasıl iptal edebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250818_161843_Binance.jpg
    Screenshot_20250818_161843_Binance.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 32
Aşagıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi sol coin 182.61 $. Ben alış fiyatına almak istediğim fiyatı yazdım. Bu şekilde satın al dersem. Alış emri mi vermiş oluyorum? Eğer öyleyse bunu geri nasıl iptal edebilirim?

Evet belirlediğiniz fiyata düşünce sizin için istediğiniz miktarda alım yapacak. Emri verdikten sonra sayfanın alt kısmında Open Orders kısmından iptal edebilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Hocam ben 181.38 $'dan emir verdim. Bu ortalama maliyeti 181.54 $'dan gösteriyor. Bazen 181.99 $'dan gösteriyor. Neden? Şimdi ben bunu ne kadara aldım? Eki Görüntüle 2558123

Ortalama maliyet paranın cüzdanınızdaki değerinin arttığı ortalama piyasa fiyatını ifade ettiği için anlık olarak değişebilir.

Ortalama maliyet paranın cüzdanınızdaki değerinin arttığı ortalama piyasa fiyatını ifade ettiği için anlık olarak değişebilir.
O zaman ben 181.38 $'dan aldım yani. Teşekkür ederim. Rahatsız ediyorum, kusura bakmayın ama bir şeyi daha merak ettim. Benim 181.39 $'ım vardı. 1 Sol coinim olması gerekirken 0.999 Sol coinim var. O neden öyle oldu?

O zaman ben 181.38 $'dan aldım yani. Teşekkür ederim. Rahatsız ediyorum, kusura bakmayın ama bir şeyi daha merak ettim. Benim 181.39 $'ım vardı. 1 Sol coinim olması gerekirken 0.999 Sol coinim var. O neden öyle oldu?

Estağfirullah yardımcı olmaktan keyif alıyorum.0.999 olması Komisyondan hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı