Binance'de satış yapamıyorum

Bir süre önce bazı kripto paralardan biraz alıp kenara koymuştum. Şu anda elimde BTC, Win, om, dent ve biraz BNB var. Satış yapıp parayı banka hesabıma çekmek istiyorum ama mevcut değer 10'dan az olamaz diyor ve satış yapamıyorum. Cüzdanımı tamamen sıfırlamak istiyorum yani içeride hiç para kalmayacak şekilde. Fakat dediğim gibi satış yapamıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre önce bazı kripto paralardan biraz alıp kenara koymuştum. Şu anda elimde BTC, Win, om, dent ve biraz BNB var. Satış yapıp parayı banka hesabıma çekmek istiyorum ama mevcut değer 10'dan az olamaz diyor ve satış yapamıyorum. Cüzdanımı tamamen sıfırlamak istiyorum yani içeride hiç para kalmayacak şekilde. Fakat dediğim gibi satış yapamıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

Tüm coinleri BNB çevir daha sonra satış yap, fakat toplam para 10$dan daha az ise satamazsın.

O kalanların bakiyesi gerçekten çok düşük olduğu için orda kalması bir problem olmaz. BNB'ye bile dönüşmüyorsa dikkate alınacak bir miktar değildir diye düşünüyorum.

10 dolar altında işlem yapamazsın ne alabilirsin ne satabilirsin yapacağın tek şey
10 dolar yükleyeceksin
10 dolarlık win alıp tüm winleri satacaksın işte ne kadar varsa sende bu sayede misal 14 dolarlık win satmış olacaksın
sonra 14 dolarlık diğer coinleri alıp satacaksın amacın 10 dolar üstü işlem yapmak olacak.

Fotoğraf atar mısınız?
WhatsApp Image 2021-11-15 at 16.32.26.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı