The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 17 Ekim 2021 #1 Bugün Binance'den TR'ye RVN gönderecektim şöyle bir hata aldım: Google Çeviri sonra TR hesabımdan tekrar adres oluşturmayı denedim alttaki hatayı aldım bundan sonra RVN gönderemeyecek miyiz? Aynı sorunu yaşayan var mı bu arada öncelikle? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 30,6 KB · Görüntüleme: 94 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2021
Bugün Binance'den TR'ye RVN gönderecektim şöyle bir hata aldım: Google Çeviri sonra TR hesabımdan tekrar adres oluşturmayı denedim alttaki hatayı aldım bundan sonra RVN gönderemeyecek miyiz? Aynı sorunu yaşayan var mı bu arada öncelikle?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 17 Ekim 2021 #2 Bu şeklide değil, global e girin Binance TR kısmına tıklayın orada gönder seçeneği var istediğiniz coin i seçin. ( eğer globalden tr yolluyor iseniz )
Bu şeklide değil, global e girin Binance TR kısmına tıklayın orada gönder seçeneği var istediğiniz coin i seçin. ( eğer globalden tr yolluyor iseniz )
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 17 Ekim 2021 #3 HACIDANİKİNCİEL dedi: Bu şeklide değil, global e girin Binance TR kısmına tıklayın orada gönder seçeneği var istediğiniz coin i seçin. ( eğer globalden tr yolluyor iseniz ) Genişletmek için tıkla... Ordan buraya yatıracağım işte ama adres vermiyor yani her zamanki yaptığım işlemi kabul etmiyor diyeyim. Bakım varmış düzeltilir yarına umarım. Dosya Ekleri Screenshot_2021-10-17-00-46-53-488_com.cloud.tr.jpg 32,1 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleme: 17 Ekim 2021
HACIDANİKİNCİEL dedi: Bu şeklide değil, global e girin Binance TR kısmına tıklayın orada gönder seçeneği var istediğiniz coin i seçin. ( eğer globalden tr yolluyor iseniz ) Genişletmek için tıkla... Ordan buraya yatıracağım işte ama adres vermiyor yani her zamanki yaptığım işlemi kabul etmiyor diyeyim. Bakım varmış düzeltilir yarına umarım.
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 17 Ekim 2021 #4 Zaten belirtilmiş. Binance(Global)'den cüzdanı seçin ve oradan BinanceTR yazan yere tıklayıp gönderin. Olmadı başka kripto birimi ile gönderin.
Zaten belirtilmiş. Binance(Global)'den cüzdanı seçin ve oradan BinanceTR yazan yere tıklayıp gönderin. Olmadı başka kripto birimi ile gönderin.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 17 Ekim 2021 #5 Mahmut_ER34 dedi: Zaten belirtilmiş. Binance(Global)'den cüzdanı seçin ve oradan BinanceTR yazan yere tıklayıp gönderin. Olmadı başka kripto birimi ile gönderin. Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: Ordan buraya yatıracağım işte ama adres vermiyor yani her zamanki yaptığım işlemi kabul etmiyor diyeyim. Bakım varmış düzeltilir yarına umarım. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinde kesinti var.
Mahmut_ER34 dedi: Zaten belirtilmiş. Binance(Global)'den cüzdanı seçin ve oradan BinanceTR yazan yere tıklayıp gönderin. Olmadı başka kripto birimi ile gönderin. Genişletmek için tıkla... The Theseus dedi: Ordan buraya yatıracağım işte ama adres vermiyor yani her zamanki yaptığım işlemi kabul etmiyor diyeyim. Bakım varmış düzeltilir yarına umarım. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinde kesinti var.
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 17 Ekim 2021 #6 The Theseus dedi: Diğerlerinde kesinti var. Genişletmek için tıkla... Kendi içinde aktarımdan kesinti yapmıyor.
The Theseus dedi: Diğerlerinde kesinti var. Genişletmek için tıkla... Kendi içinde aktarımdan kesinti yapmıyor.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 17 Ekim 2021 #7 Mahmut_ER34 dedi: Kendi içinde aktarımdan kesinti yapmıyor. Genişletmek için tıkla... USDT'ye çevirip göndereyim dedim kesintisi var. Bekleyeyim olmazsa Ergo'ya geçeceğim.
Mahmut_ER34 dedi: Kendi içinde aktarımdan kesinti yapmıyor. Genişletmek için tıkla... USDT'ye çevirip göndereyim dedim kesintisi var. Bekleyeyim olmazsa Ergo'ya geçeceğim.
M Mahmut_ER34 Decipat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 1.442 Çözümler 5 17 Ekim 2021 #8 The Theseus dedi: USDT'ye çevirip göndereyim dedim kesintisi var. Bekleyeyim olmazsa Ergo'ya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Buradan mı deniyorsun?
The Theseus dedi: USDT'ye çevirip göndereyim dedim kesintisi var. Bekleyeyim olmazsa Ergo'ya geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Buradan mı deniyorsun?