pattispattisov Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #1 Binance'den para çekerken vergi ödemem gerekiyor mu?
M(i)usa Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 861 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Binance hesabından Binance TR hesabına transfer işlemi gerçekleştirip adına kayıtlı banka hesabına komisyon veya vergisiz çekme işlemi yapabilirsin.
Binance hesabından Binance TR hesabına transfer işlemi gerçekleştirip adına kayıtlı banka hesabına komisyon veya vergisiz çekme işlemi yapabilirsin.
NooffLe Decapat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Şimdilik hayır.
pattispattisov Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #4 M(i)usa dedi: Binance hesabından Binance TR hesabına transfer işlemi gerçekleştirip adına kayıtlı banka hesabına komisyon veya vergisiz çekme işlemi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gelir vergisi falan gibi bir vergi ödemem veya kazandığım parayı devlete bildirmem gerekmiyor değil mi? Sonrasında bir de cezasıyla uğraşmayayım.
M(i)usa dedi: Binance hesabından Binance TR hesabına transfer işlemi gerçekleştirip adına kayıtlı banka hesabına komisyon veya vergisiz çekme işlemi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gelir vergisi falan gibi bir vergi ödemem veya kazandığım parayı devlete bildirmem gerekmiyor değil mi? Sonrasında bir de cezasıyla uğraşmayayım.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 1 Şubat 2022 #5 pattispattisov dedi: Gelir vergisi falan gibi bir vergi ödemem veya kazandığım parayı devlete bildirmem gerekmiyor değil mi? Sonrasında bir de cezasıyla uğraşmayayım. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten vergi olsa çekme sırasında öderdiniz.
pattispattisov dedi: Gelir vergisi falan gibi bir vergi ödemem veya kazandığım parayı devlete bildirmem gerekmiyor değil mi? Sonrasında bir de cezasıyla uğraşmayayım. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam zaten vergi olsa çekme sırasında öderdiniz.
pattispattisov Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 1 Şubat 2022 #6 509401 dedi: Hayır hocam zaten vergi olsa çekme sırasında öderdiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtlarınız için.
509401 dedi: Hayır hocam zaten vergi olsa çekme sırasında öderdiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtlarınız için.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 1 Şubat 2022 #7 Sen şahsi olarak ödemiyorsun ama Binance TR şirket olarak vergisini ödüyor sanırım.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.622 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Şubat 2022 #8 Binance TR üzerinden Vakıfbank ile para çekerseniz hiçbir komisyon alınmıyor diye biliyorum.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 1 Şubat 2022 #9 Bu sene itibari ile ödenecekti. Uygulamada nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir miktarı vergi dışı kalacak muhtemelen.
Bu sene itibari ile ödenecekti. Uygulamada nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir miktarı vergi dışı kalacak muhtemelen.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 1 Şubat 2022 #10 296181 dedi: Bu sene itibari ile ödenecekti. Uygulamada nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir miktarı vergi dışı kalacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey yok sonradan onların yalan haber olduğu açıklandı zaten.
296181 dedi: Bu sene itibari ile ödenecekti. Uygulamada nasıl işleyecek bilmiyorum. Bir miktarı vergi dışı kalacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey yok sonradan onların yalan haber olduğu açıklandı zaten.