asistyla Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #1 0,00043265 BTC var transfer et basıyorum 0 BTC yazıyor. Sebebi nedir?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.143 Makaleler 3 Çözümler 194 23 Kasım 2021 #2 Basamaktan dolayı işlem yapılamıyor olabilirr. BNB'ye dönüştürüp transfer edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS asistyla Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Basamaktan dolayı işlem yapılamıyor olabilirr. BNB'ye dönüştürüp transfer edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cüzdanda spot yazan kısımda hiç BTC gözükmğyor ama özette bütün BTC gözüküyor. O yüzden BNB'ye de dönüştüremiyorum. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Basamaktan dolayı işlem yapılamıyor olabilirr. BNB'ye dönüştürüp transfer edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cüzdanda spot yazan kısımda hiç BTC gözükmğyor ama özette bütün BTC gözüküyor. O yüzden BNB'ye de dönüştüremiyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.143 Makaleler 3 Çözümler 194 23 Kasım 2021 #4 asistyla dedi: Cüzdanda spot yazan kısımda hiç BTC gözükmğyor ama özette bütün BTC gözüküyor. O yüzden BNB'ye de dönüştüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Spot cüzdandan başka bir yerde olabilir mi? Pool cüzdanında olabilir örneğin. Artı 0 Eksi
asistyla dedi: Cüzdanda spot yazan kısımda hiç BTC gözükmğyor ama özette bütün BTC gözüküyor. O yüzden BNB'ye de dönüştüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Spot cüzdandan başka bir yerde olabilir mi? Pool cüzdanında olabilir örneğin.
KS KS asistyla Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #5 ItsAllGoodman dedi: Spot cüzdandan başka bir yerde olabilir mi? Pool cüzdanında olabilir örneğin. Genişletmek için tıkla... Evet pool cüzdanında gözüküyor ama transfer et e bastığımda satılacak varlık spot cüzdanı olarak gözüküyor ve değiştiremiyorum. Spot cüzdanında BTC gözükmüyor. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Spot cüzdandan başka bir yerde olabilir mi? Pool cüzdanında olabilir örneğin. Genişletmek için tıkla... Evet pool cüzdanında gözüküyor ama transfer et e bastığımda satılacak varlık spot cüzdanı olarak gözüküyor ve değiştiremiyorum. Spot cüzdanında BTC gözükmüyor.