Binance'e giriş yapılmıyor

Makaleler
1
Yer
Dünya
Bende güvenlik anahtarı istiyor. Ama ben hiçbir zaman güvenlik anahtarı kullanmadım ki?

Telefonu ve bilgisayarı sıfırladım şimdi de giriş yapamıyorum. Sadece 2 faktörlü doğrulama kullanıyordum.

Desteğe yazarsanız veya parolanızı sıfırlamayı denerseniz hallolur gibi duruyor. Zamanında Binance hesabımı kurtarmayı denemiştim, çözdüm fakat TR hesabımı kurtaramadım. Orada işler biraz daha karmaşık.

Geçmiş olsun. Kaç vardı hesabınızda. Polise gittiniz mi?

Geçmiş olsun. Kaç vardı hesabınızda. Polise gittiniz mi?

Abi polis ne alaka burda?

Bende güvenlik anahtarı istiyor. Ama ben hiçbir zaman güvenlik anahtarı kullanmadım ki?

Telefonu ve bilgisayarı sıfırladım şimdi de giriş yapamıyorum. Sadece 2 faktörlü doğrulama kullanıyordum.

Güvenlik anahtarı dediği zaten 2FA kodu. Sıfırlama talebini web sitesi üzerinden aşağıdaki adımları takip ederek oluşturabiliyorsunuz.

Konu ile ilgili linkte en aşağıda "Google Authenticator uygulamanıza erişemiyorsanız ve Binance hesabınıza giriş yapamıyorsanız, şu adımları izleyerek Google Doğrulamanızı sıfırlayabilirsiniz:" kısmında anlatılanlar yardımcı olacaktır.

Sonrasında 2FA kaldırılıp e-posta ve şifrenizle giriş yapmanız sağlanacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…