Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 30 Ocak 2024 #1 Para yatiriken direkt Binance hesabina mi yatiralim yoksa once Binance TR'ye yatirip, oradan dolar alip Binance'a mi transfer edelim? Forumda ve videolarda farkli farkli soyleniyor. Direkt Binance yatirinca zaten dolar gitmeyecek mi?
Para yatiriken direkt Binance hesabina mi yatiralim yoksa once Binance TR'ye yatirip, oradan dolar alip Binance'a mi transfer edelim? Forumda ve videolarda farkli farkli soyleniyor. Direkt Binance yatirinca zaten dolar gitmeyecek mi?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ocak 2024 #2 Binance'a transfer edilecekse Binance TR'ye yatırmanın ne gereği var ki? Direkt Binance'e yatırmak daha mantıklı değil mi?
Binance'a transfer edilecekse Binance TR'ye yatırmanın ne gereği var ki? Direkt Binance'e yatırmak daha mantıklı değil mi?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 30 Ocak 2024 #3 Benim de aklima ilk o geldi ama para çekim ve yatirim islemleri icin TR hesabi olmasi lazim deniliyor.
Benim de aklima ilk o geldi ama para çekim ve yatirim islemleri icin TR hesabi olmasi lazim deniliyor.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ocak 2024 #4 Ben 1 yıl önce Binance hesabı açtım bütün işlemleri yapabiliyorum. Binance TR hesabım yok.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 30 Ocak 2024 #5 GerginGörünüşlüAdam dedi: Ben 1 yıl önce Binance hesabı açtım bütün işlemleri yapabiliyorum. Binance TR hesabım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam para yatirinca kendisi direkt dolara ceviriyor mu? Yoksa yitirdiğiniz para ile mi usdt aliyorsunuz? Daha hesap açmadim
GerginGörünüşlüAdam dedi: Ben 1 yıl önce Binance hesabı açtım bütün işlemleri yapabiliyorum. Binance TR hesabım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam para yatirinca kendisi direkt dolara ceviriyor mu? Yoksa yitirdiğiniz para ile mi usdt aliyorsunuz? Daha hesap açmadim
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ocak 2024 #6 TL olarak da yatırılabiliyor gördüğüm kadarıyla. Bir sürü para yatırma seçeneği mevcut uygulamadan veya web sitesinden bakabilirsiniz.
TL olarak da yatırılabiliyor gördüğüm kadarıyla. Bir sürü para yatırma seçeneği mevcut uygulamadan veya web sitesinden bakabilirsiniz.