alp tuna Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #11 53689 dedi: Bütün altcoinler TL ile alınır trbinance de rahatlıkla alabilirsiniz. Ama usdt ile daha çok alternatif olur. Za. Genişletmek için tıkla... Zaten TL ile toplasan 8 9 tane alınabiliyor ama benim sorum şu TL mi nasıl usdt ye çevirebilirim.
53689 dedi: Bütün altcoinler TL ile alınır trbinance de rahatlıkla alabilirsiniz. Ama usdt ile daha çok alternatif olur. Za. Genişletmek için tıkla... Zaten TL ile toplasan 8 9 tane alınabiliyor ama benim sorum şu TL mi nasıl usdt ye çevirebilirim.
5 53689 Kilopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 426 Çözümler 3 24 Şubat 2021 #12 alp tuna dedi: Zaten TL ile toplasan 8 9 tane alınabiliyor ama benim sorum şu TL mi nasıl usdt ye çevirebilirim. Genişletmek için tıkla... Binance giriş yap. Piyasalarda usdt/tl araması yap oradan tl ni usdt ye çevir. İyi günler, iyi şanslar..
alp tuna dedi: Zaten TL ile toplasan 8 9 tane alınabiliyor ama benim sorum şu TL mi nasıl usdt ye çevirebilirim. Genişletmek için tıkla... Binance giriş yap. Piyasalarda usdt/tl araması yap oradan tl ni usdt ye çevir. İyi günler, iyi şanslar..