Binance'ten nasıl para çekilir?

Titi888

Femtopat
Binance'de belli miktar ETH var ama Türk parasına çeviremiyorum, nasıl Türk parasına cevirip çekebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Papara hesabınız olması lazım telefona uygulamayı indirip bir hesap açabilirsiniz kendinize. Sonra binance sitesinden ,sol üstte (Piyasalardan ETH/TRY) işlem çiftinden paranızı tr çevirin . Sonra Sağ üstte (Cüzdan - Spot çüzdanda) Try bakiyeniz gözükecek. Try karşısında bulunann çekme butonuna basınca açılan sayfandan paparayı seçip çekme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz .(Not: Papara %1 komisyon alıyor bilginize )
Haa birde 18 yaşınızdan büyük olduğunuzu tahmin ediyorum . Bu hesaptan para çekme işlemlerinde 18 yaş altı bireyler sanırsam bu işlemi gerçekleştiremiyor.

Beni buraya attı cevirdim parayı ama spot try dönüşmemiş daha ne kadar sürer.

Dosya Ekleri

• Screenshot_947.png
    Screenshot_947.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 85
Attığın sayfada 4 adımda anlatmaya çalıştım. 1.sat ,2. Piyasa ( piyasadaki güncel fiyatı neyse o değerden satar ), 3 . yüzde barı (elindeki satacağın eth yüzdesi hepsini satacaksan yüzde yüz yap ) 4. Eth sat dediğin an satar.
Adsız.png

Bu arada hocam özel değilse nereden buldun bu ETH mining yaparak mı :)

Evet 5700XT var 56mh/s güzel oluyor 3 haftada sadece geceleri yaparak 500TL oldu.
İşlemde şu an da ne kadar sürer acaba.

Dosya Ekleri

• Screenshot_948.png
    Screenshot_948.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
Hafta sonu eft gerçekleşmez hafta içi yap bu işlemleri hemen paparaya geçiriyorlar . Valla ben gündüzleride bırakmaya başladım . Geceleri kesmiyor şu ara eth fiyatıda arttığı için iyi getiriyor :) Laptopla devam ediyorum :D
Ayrıca binance gibi global değilde . Btcturk gibi yada binancetr gibi türk kriptopara borsalarından hesap açarsan herhangi bir komisyon almadan ( parapara %1 alıyor ve bence çok ) paranı çekebilirsin .

Son düzenleme:
Ben denemek amaçlı yaptım denemek istiyorum yaşın binance hesabını doğrulamadım daha 18 yaşında 1 ay kaldı kesin 18 olmak mı lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı