İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 6 Mart 2022 #1 Görüntü bu şekilde, burası hariç hiçbir yerde gözükmüyor. TR'ye nasıl aktarabilirm? Aktarma ekranında da hiçbir coinde gözükmüyor.
Görüntü bu şekilde, burası hariç hiçbir yerde gözükmüyor. TR'ye nasıl aktarabilirm? Aktarma ekranında da hiçbir coinde gözükmüyor.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 6 Mart 2022 #2 TL Ni USDT Yapıp transfer binance tr yapman lazım
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 6 Mart 2022 #3 Mr. Patrick Bateman dedi: TLni USDT yapıp transfer Binance TR yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
Mr. Patrick Bateman dedi: TLni USDT yapıp transfer Binance TR yapman lazım. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 İlatem dedi: Görüntü bu şekilde, burası hariç hiçbir yerde gözükmüyor. TR'ye nasıl aktarabilirm? Aktarma ekranında da hiçbir coinde gözükmüyor. Eki Görüntüle 1324556 Genişletmek için tıkla... Çekme kısmından Binance TR’deki BTC cüzdan anahtarını girerek çekebilirsin. TR derken Binance TR olarak anladım.
İlatem dedi: Görüntü bu şekilde, burası hariç hiçbir yerde gözükmüyor. TR'ye nasıl aktarabilirm? Aktarma ekranında da hiçbir coinde gözükmüyor. Eki Görüntüle 1324556 Genişletmek için tıkla... Çekme kısmından Binance TR’deki BTC cüzdan anahtarını girerek çekebilirsin. TR derken Binance TR olarak anladım.
4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #5 Canlı destek al hemen hallederler SS de paylaşırsın onlar da atıyor SS zaten o sıra öğrenirsin.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 6 Mart 2022 #6 claudespeedtr dedi: Çekme kısmından Binance TR'deki BTC cüzdan anahtarını girerek çekebilirsin. TR derken Binance TR olarak anladım. Genişletmek için tıkla... Çekme kısmındaki tüm para birimlerinde 0 yazıyor. 4w3e dedi: Canlı destek al hemen hallederler SS de paylaşırsın onlar da atıyor SS zaten o sıra öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım tam olarak nerede?
claudespeedtr dedi: Çekme kısmından Binance TR'deki BTC cüzdan anahtarını girerek çekebilirsin. TR derken Binance TR olarak anladım. Genişletmek için tıkla... Çekme kısmındaki tüm para birimlerinde 0 yazıyor. 4w3e dedi: Canlı destek al hemen hallederler SS de paylaşırsın onlar da atıyor SS zaten o sıra öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım tam olarak nerede?
4w3e Hectopat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #7 İlatem dedi: Çekme kısmındaki tüm para birimlerinde 0 yazıyor. Bulamadım tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Binance Chat Binance Chat www.binance.com
İlatem dedi: Çekme kısmındaki tüm para birimlerinde 0 yazıyor. Bulamadım tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Binance Chat Binance Chat www.binance.com
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 6 Mart 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şuna bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şuna bakabilirsin.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 6 Mart 2022 #9 4w3e dedi: Binance Chat Binance Chat www.binance.com Genişletmek için tıkla... Sana yazdıktan sonra baktım da bağlanamadım, neyse çok da önemli değil 200 TL için uğraşamam.
4w3e dedi: Binance Chat Binance Chat www.binance.com Genişletmek için tıkla... Sana yazdıktan sonra baktım da bağlanamadım, neyse çok da önemli değil 200 TL için uğraşamam.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 7 Mart 2022 #10 İlatem dedi: Sana yazdıktan sonra baktım da bağlanamadım, neyse çok da önemli değil 200 TL için uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Para bol galiba bu üyemizde
İlatem dedi: Sana yazdıktan sonra baktım da bağlanamadım, neyse çok da önemli değil 200 TL için uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Para bol galiba bu üyemizde