BinanceTR hesaba el koydu

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba, önceden Binance TR kullanıyordum 1 sene ara vermiştim içinde bakiyem dahi bulunmasına rağmen hesap çalıntı muamelesi gösterip “içerisinde bakiye olan hesabımı” kilitlediler, parasında değil hesabındayım. Yaptıkları muameleye bir şey diyemiyorum. Uzun süreli kullanacak varsa bilgi olsun.

Dosya Ekleri

• IMG_1051.jpeg
    IMG_1051.jpeg
    109,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1052.jpeg
    IMG_1052.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba, önceden Binance TR kullanıyordum 1 sene ara vermiştim içinde bakiyem dahi bulunmasına rağmen hesap çalıntı muamelesi gösterip “içerisinde bakiye olan hesabımı” kilitlediler, parasında değil hesabındayım. Yaptıkları muameleye bir şey diyemiyorum. Uzun süreli kullanacak varsa bilgi olsun.
Geçmiş olsun.

Ne kadar sorumsuz bir platform bu? Hocam yerinizde olsam dava açardım. Elinizde kanıtınız da varsa hizmetlerine aykırı davranıyorlar.

Ne kadar sorumsuz bir platform bu? Hocam yerinizde olsam dava açardım. Elinizde kanıtınız da varsa hizmetlerine aykırı davranıyorlar.

Hocam kanıtta ziyade önceden yatırım yaptım içeride para dahi var kendi isim soy ismimin oldugu kartla yatırdım mail numara her şey bana ait neye göre çalıntı muamelesi yaptılar onu da açıklamıyorlar.

Binance'den beklenen hareket bence, ben çok şaşırmadım açıkçası. Vukuatları boylarını aştı, şimdide herkesin hesaplarını kilitliyorlar sudan bahanelerle😂

İçindeki paraya mı kondular acaba nasıl olsa 1 yıldır yok diye. :D şaka bir yana içinde ne kadar vardı hocam?

Pek bir şey değil hocam 7K civarı bir şey parasında değilim muamele hoşuma gitmediği için paylaştım. Parayla aldığımız hizmete bak😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı