Binanın iskanı çıkmadıysa oluyor genelde bu durum. İskan belgesi çıkmadan yapanlar satıyor daireyi. İnsanlar binaya girip yaşamaya başlıyor fakat telefon hattı gibi hizmetler iskan çıkana kadar çekilmiyor. Senin durumunda böyle miydi? (Meraktan soruyorum)
Biz binanın iskanı çıkınca doğal gaz, elektrik, su aboneliklerini aldıktan sonra oturmaya başlamıştık sadece tek eksiğimiz internetti. Bunun için 6 aya yakın dilekçe yazdım en sonunda geldi. Telekom biraz diretti bu süreçte.
Biz binanın iskanı çıkınca doğal gaz, elektrik, su aboneliklerini aldıktan sonra oturmaya başlamıştık sadece tek eksiğimiz internetti. Bunun için 6 aya yakın dilekçe yazdım en sonunda geldi. Telekom biraz diretti bu süreçte.
Belgeler tamamsa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi TurkTelekom biraz diretiyor olabilir. Binadaki dairelerden imza toplayıp dilekçe verin. Birde TTnet twitter'ı çok önemsiyor. Twitter'dan zorlayın. Sürekli TTNet'i etiketleyerek "2023 yılında internetsiz binamı olur?" gibi tweetler at.
Belgeler tamamsa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Türk Telekom biraz diretiyor olabilir. Binadaki dairelerden imza toplayıp dilekçe verin. Bir de TTNET Twitter'ı çok önemsiyor. Twitter'dan zorlayın. Sürekli TTNET'i etiketleyerek "2023 yılında internetsiz binamı olur?" gibi tweetler at.
Ben bu kadar detaylı arastırmamıstım hocam. Altyapı sorgulama sitesinden bakıyordum orada da var veya yok diyordu. Zaten kısa sürede getirildi altyapı.
Aynı sorun şu anda bende de var. A blokta fiber kutusu var ama B blokta yok. Halledebildin mi? Hallettiysen nasıl hallettin ve ne kadar sürdü? Cevaplarsan sevinirim.
Aynı sorun şu anda bende de var. A blokta fiber kutusu var ama B blokta yok. Halledebildin mi? Hallettiysen nasıl hallettin ve ne kadar sürdü? Cevaplarsan sevinirim.
Dostum 3 4 ay internetsiz kaldım, öğrendiğim tek şey şansının olması. Aylarca uğraştım hiçbir şeye etki etmedi, uğraşmamaya karar verdim bir anda gelip bağladılar. Kısacası istediğini yap onlar keyifleri isterse gelip bağlarlar.